Heb je ‘m al gezien? Het unieke, mooie wedstrijdshirt voor de Perfact Teddy Bear Toss van komende vrijdag tegen Chiefs Leuven? Zo’n speciaal shirt kan van jou zijn! Tot woensdag 14 december 20:00 uur kun je bieden.

Bied mee!

klik hier

Ook zijn er sokken te koop. Op de sokken hoeft niet geboden te worden. Geïnteresseerden kunnen deze voor €15 per paar aanschaffen via de webshop.

Na de wedstrijd tegen Leuven is er een meet & greet op het ijs, waarbij de game-worn shirts aan de bieder met het hoogste bod overhandigd worden. De gekochte sokken kunnen bij de eerstvolgende thuiswedstrijd (8 januari 2023) worden afgehaald.

 

 

Om e.e.a. veilig te laten verlopen, wordt iedereen op het hart gedrukt om bij afloop van de biedingsperiode niet steeds te verversen door bijv. op F5 te blijven drukken. Verversen gebeurt namelijk automatisch elke 20 seconden. Dit om te vermijden dat de site er op het laatste moment uitklapt. Net zoals vorige keren is er ook nu weer een verlenging als er meerdere gegadigden met gelijkwaardige biedingen zijn.

 

We wensen iedereen veel plezier en succes bij het bieden.

 

Hieronder nog een uitleg hoe het bieden werkt:

Bieding opties:


Stapsgewijs bieden!

Tijdens de aanbiedingsperiode vergelijken we jouw bod met dat van andere bieders.
Wanneer je wordt overboden, bieden we automatisch verder tot je maximumbod.
We verhogen je bod stapsgewijs en alleen met zoveel als nodig is om je positie als hoogste bieder te behouden.

Hoe automatisch bieden werkt
• Als je een bod plaatst, voer je het maximumbedrag in dat je wilt betalen voor het object. De verkoper en andere bieders weten niet wat je maximumbod is.

  • We bieden namens jou met behulp van een automatische bodverhoging die op het huidige hoogste bod is gebaseerd. We blijven bieden totdat je de hoogste bieder bent of de minimumverkoopprijs is bereikt (tot aan je maximumbod).
  • Als een andere bieder hetzelfde of een hoger maximum bod uitbrengt, stellen we je hiervan op de hoogte. Je kunt dan een nieuw bod uitbrengen. Je maximumbod blijft geheim totdat een andere bieder een hoger bod uitbrengt.