Ook komend seizoen kiezen we weer voor Maple Leaf als onze exclusieve materiaalleverancier. Van helm tot schaats bieden zij ons al jaren Bauer producten die het beste uit onze spelers halen. Daarom vonden we het logisch om ons contract te verlengen met de marktleider van de BeNeLux.

 

Bauer is als grootste hockeymerk ter wereld een boegbeeld binnen de sportindustrie. Ze focussen vooral op kwaliteit en innovatie om zich te onderscheiden van de concurrentie. Pro spelers worden geassisteerd door experts om complementaire materialen te kiezen voor hun speelstijl. Elk jaar breidt het custom platform uit om de prestaties van de spelers te verbeteren. Niet alleen custom schaatsen & sticks, maar ook volledige goal sets en custom handschoenen zorgen voor meer performance en uniformiteit. Sinds kort heeft Bauer de slijpfabrikant Pro Sharp overgenomen, al enkele jaren zijn ze de grootste speler in het profileren en slijpen van schaatsijzers.  

Maple Leaf staat al sinds 1972 gelijk aan kwaliteit en service. Sinds 2017 zitten ze op hun nieuwe locatie in Grobbendonk en hier hebben ze een ijshockey paradijs van 250m2 opgebouwd. De shop is voorzien van de meest geavanceerde technologieën binnen de ijshockeywereld. De 3D Voetscan en Stick analyse vertelt een speler, van elk niveau, welk model het beste bij hem past. Momenteel zit er ook een helm scanner in ontwikkeling, die niet alleen analyse doet, maar ook op maat gemaakte helmen zal mogelijk maken. De spelers van ons eerste team gaan hier dus graag heen voor advies en de perfecte fitting van de complete uitrusting. 

Ook hebben ze een online webshop www.hockeytown.be waar alle materialen op te bestellen zijn. 

 

Daarnaast ligt de focus bij Maple Leaf / Bauer BeNeLux ook op de toegankelijkheid van de sport. Ze bieden starterspakketten, recreatieve schaatsen en prijsvriendelijke opties voor beginnende hockey spelers.  

 

Het mantra is HOCKEY IS FOR EVERYBODY.

Bekijk hieronder de aftermovie van
OPEN HOUSE DAGEN van vorige week!