Wat brengt het nieuwe seizoen!?

23 augustus 2017

September is in het ijshockey wereldje altijd een spannende periode. Hoe ziet het nieuwe team er uit en wat hebben de concurrenten gedaan?

De jaarlijks terugkerende vragen. Wat kun je van je team verwachten, ga je een seizoenkaart kopen of pik je er alleen wat leuke wedstrijden uit om te bezoeken? Gaan de Eaters hoge ogen gooien in de beker en Bene league competities?

De recente presentatie van de basis van de spelersgroep en technische staf belooft een andere speelwijze met meer snelheid en strijd. Meerdere jongens uit het team van vorig jaar keren niet terug maar daarvoor komen er wel heel interessante vervangers. Er komen nog een paar namen!
Gaat het de nieuwe technische staf lukken om er een hecht team van te maken die voor elkaar en vervolgens voor elke punt gaan? Zal dit nieuwe team meer publiek op de banken krijgen? Gaan we weer meedoen om de prijzen???

In de voorbereiding van het seizoen staan er enkele (oefen)wedstrijden op het programma.
Maar eerst: Op zaterdag 9 september doen de spelers mee aan het Eaters Schutterij Event en kunnen we kijken of het vizier in deze wedstrijd ook op scherp staat! Voor supporters zijn nog enkele plaatsen vrij.

24 September: De eerste uitdaging!
Op het ijs wordt er op 10 september in Geleen tegen Luik gespeeld, de week er op UIT tegen Luik en THUIS tegen de nationale U20 selectie. De laatste wedstrijd is tevens de officiële teampresentatie.
Op 24 september is in Glanerbrook de strijd om de supercup ofwel de Ron Berteling schaal. Ook dit jaar weer tussen Geleen en Heerenveen!
Vorig jaar werd deze prijs door de Eaters ingelijfd. Heerenveen heeft al aangegeven dat de schaal op 24 september absoluut mee gaat naar het hoge noorden. Nou, dat zullen we nog wel eens zien!!!

De competitie
Het weekend na de Ron Berteling schaal start de competitie. Het begin zal een mix van Beker en BNL zijn. Voor de Nederlandse Beker doen 8 ploegen mee in een 2 poule systeem, alleen Amsterdam missen we.

Aan de BNL doen 13 teams uit Nederland en België mee. Ten opzichte van vorig jaar is alleen Groningen af moeten haken. Als we de eerste berichten mogen geloven hebben enkele ploegen zich serieus versterkt en lijken de onderlinge verschillen tussen de meeste ploegen kleiner dan vorig seizoen.

Entree kaarten
Informatie over entreeprijzen en het bestellen van seizoenkaarten volgt een dezer dagen. We missen nog wat info over de afhaaldagen.

ZATERDAG 9 september
Eaters Schutterij Event

ZONDAG 10 september
Eaters – Luik

Zondag 17 september
teampresentatie
Eaters – nationale U20 –

Zondag 24 september
Ron Berteling schaal (supercup)
Eaters – Heerenveen

Alle wedstrijden beginnen om 19 uur.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram