Afgelopen woensdag vond bij onze gastheer Acaleph in Geleen sinds lange tijd weer een vrijwilligersbijeenkomst plaats. Nadat Loes Schobben, bestuurslid algemene zaken, iedereen welkom heette en in het bijzonder onze nieuwe Dj José Paldino, nam voorzitter Ron Lahay de microfoon over en sprak hij zijn dank uit aan onze vrijwilligers en gaf aan blij te zijn de aanwezige vrijwilligers weer te zien na 18 maanden. 

 

Ron legde uit dat de afgelopen tijd hectisch was en nog steeds is omdat Corona nog steeds onder ons is en de Corona-regels wekelijks veranderen. 

Gisteren was de eerste stap naar een volle hal in oktober, bij aanvang van de competitie. Hij benadrukte dat de wedstrijd van zondag een goede test is en we vandaar uit ook de seizoenkaarten gaan verkopen,  na een evaluatie van de wedstrijd de komende week. 

 

Ron gaf de microfoon door aan Roger Gielen, directeur Snackpoint en ook hij herhaalde nogmaals dat er zonder vrijwilligers geen enkele club of stichting kan bestaan en zeker onze Eaters niet.

 

Na de toespraken werd de groep opgedeeld in 2 kleinere groepjes en kregen onze vrijwilligers een korte workshop BHV (uiteraard Corona-proof).

 

Na wat koude dranken van Drankenhandel Sjra Vos en natuurlijk wat heerlijke mini snacks van onze hoofdsponsor Snackpoint werden onze vrijwilligers huiswaarts gestuurd met een goed gevulde goodiebag van Bakkerij van de Bongard en Snackpoint.

 

Tijdens deze avond werd door Frans Adams van Dr Brushness een mooie demo gegeven aan onze vrijwilligers. Hoe kun je kleding op een redelijk makkelijke wijze opfleuren. Mooie demo Frans!

 

We zijn altijd op zoek naar handjes om onze groeiende vrijwilligers groep te komen versterken. Wil je iets betekenen voor Snackpoint Eaters Limburg stuur dan een mail naar loes.schobben@eaters.nl of spreek Loes of één van de andere bestuursleden aan tijdens de thuiswedstrijden.

 

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door:

 

Acaleph

Snackpoint

Luxe Brood- en Banketbakkerij Van Den Bongard

Drankenhandel en Slijterij Vos