VISIBLE PRODUCTIES OOK KOMEND SEIZOEN MEDIA PARTNER!

31 augustus 2015

No Meta Box gallery field data found

Vorig seizoen zijn we begonnen met REDS Report in samenwerking met VISIBLE Producties. Na een succesvol jaar en positieve reacties van fans en sponsoren gaan we ook dit jaar verder met een kijkje in de keuken van LACO Eaters Limburg.

We hebben al een paar leuke items op de schrijftafel liggen. De twee wekelijkse uitzendingen zullen weer via onze website en Facebook online komen.

Vandaag kwamen Eaters en VISIBLE een media-partnership voor een seizoen overeen.

Na het officieel gedeelte, spraken we nog even kort met Shem, mede eigenaar van VISIBLE.

"Wij maken commerciële video’s voor bedrijven, overheden en andere organisaties. "Wij maken geen films „omdat het leuk is”, maar zien video als een modern en toegankelijk communicatiemiddel.”

De boodschap moet aankomen bij de doelgroep, niet meer en niet minder. Wij denken mee en komen met het juiste concept, waarbij de boodschap steeds centraal staat. Vervolgens produceren wij de video’s; professioneel en in nauw overleg met de opdrachtgever.

"VISIBLE staat voor professionaliteit en kwaliteit. Wij zijn pas tevreden met onze producties als u het ook bent. Wij staan voor doeltreffende communicatie d.m.v video."

Kijk ook eens op www.visibleproducties.nl voor meer info over Visible!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2023 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram