Menu

Visible Producties nieuwe partner LACO Eaters

9 oktober 2014

red-report-logoHedenavond is Laco Eaters Limburg een samenwerking aangegaan met Visible Producties.

Visible zal wekelijks op vrijdag een REDS Report gaan produceren waarin we fans en sponsoren "een kijkje in de keuken" geven van Laco Eaters.

Zo zullen er wekelijk interviews zijn met spelers en coach en geven we jullie een kijkje in de kleedkamer. Ook leuke weetjes rondom het team zullen we uitlichten zoals; hoe ziet de uitrusting van Sami eruit, of wat draagt Glenn onder die rode jersey.

Hoe werkt een zamboni nu eigenlijk, wat is de flex van een stick, slijpt Bert voor elke speler hetzelfde en ga zo maar door, items te over.

Kortom elke vrijdag zal er vanaf morgen een REDS (video) Report verschijnen op onze site en social media kanalen.

Visible kwam via i'M Design in contact met Eaters (zij zitten samen in het zelfde kantorencomplex in Heerlen) omdat Visible ook voor Roda JC een vergelijkbaar concept hanteert.

Wie is Visible;

VISIBLE maakt uw organisatie of evenement zichtbaar en laat uw boodschap echt opvallen. VISIBLE maakt kwalitatieve content voor social media, websites en tv.
Naast opvallende presentaties en promo's ontwerpen wij ook websites en huisstijlen. Kortom: VISIBLE biedt een totaalpakket op het gebied van moderne communicatie.
Laat VISIBLE ook UW boodschap zichtbaar maken!

Ook Ed Frieser, directeur communicatie is in zijn nopjes; „Een mooi initiatief van Michel. ik ben blij dat we met hulp van Visible iedereen een kijkje in de keuken van de LACO-Eaters kunnen gunnen. Misschien zijn er zelfs mensen, die nog suggesties hebben. We zijn natuurlijk enigszins beperkt in de mogelijkheden en de onderwerpen moeten natuurlijk goed in beeld gebracht kunnen worden, maar schroom niet en help ons de Eaters meer zichtbaar te maken. Kunnen we zien of we die suggesties goed in beeld kunnen brengen."

Je kunt je suggesties sturen aan michel.ruipers@eaters.nl

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram