Menu

Update spelersnieuws

28 augustus 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De contouren van de uiteindelijke selectie beginnen redelijk duidelijk te worden. Er moeten nog wat puzzelstukjes definitief op hun plaats vallen alvorens het team compleet is.
Naast de nieuwkomers die tijdens het Eaters Sponsor Event zijn gepresenteerd zien we enkele bekende gezichten maar ook een onbekend gezicht.

Slawomir (Slawo) Krzak (39) heeft uiteindelijk toch besloten om nog een jaar door te gaan met ijshockeyen bij de Laco Eaters. Slawomir zal nu echter wel als aanvaller worden ingezet. Afgelopen seizoen speelde hij noodgedwongen (maar zeer verdienstelijk) als verdediger. Slawomir is dit jaar statusspeler en geldt daarom dan ook NIET als import!
Slawomir zal met zijn 39 een van de meest ervaren speler in de competitie zijn. De technische staf is zeer verheugd over het feit dat Slawo er nog een seizoen aan vastplakt. Zijn ervaring zal meer dan bovengemiddeld tot zijn recht gaan komen binnen de toch al zeer uitgebalanceerde selectie.

Jordi Laan, 20, is onze derde Belg (naast Vadim en Maxime) in de selectie en heeft de laatste jaren zeer verdienstelijk in het Eerste divisie Team van de VJB gespeeld. Jordi heeft een gedeelte van zijn ijshockey jeugd opleiding in Geleen genoten. Daarnaast heeft hij ook alle nationale jeugdteams van België doorlopen, waaronder afgelopen seizoen de U20.
Vorige seizoen heeft Jordi al aan het grote werk mogen proeven door met de Laco Eaters te trainen en een wedstrijd te mogen meespelen. Jordi is een zeer gedreven, snelle en vinnige aanvaller die het de tegenstanders wel eens lastig kan gaan maken. De technische staf is blij Jordi voor het komende seizoen te mogen presenteren als aanwinst voor de Laco Eaters.

Joonas Huovinen (25) heeft van de technische staf een hernieuwde try-out mogelijkheid gekregen om zich op deze manier wellicht opnieuw een plekje binnen het team voor het komende seizoen te kunnen verwerven. Joonas heeft, net zoals Slawomir, afgelopen seizoen hoofdzakelijk als verdediger gespeeld en was vervolgens door een blessure, opgelopen tijdens de bekerfinale, niet meer voor onze selectie inzetbaar. Ook voor Joonas, die overigens aan zijn 2e studie jaar aan de Universiteit van Maastricht begint, geldt dat hij puur als aanvaller bekeken gaat worden en niet meer als verdediger. In de aanval liggen namelijk zijn grootste capaciteiten, ijzersterk, snel en zeer doelgericht.

Antonin Drobný, 23 jaar, is een lange (193 cm/ 91 kg) Tsjechische verdediger die sinds afgelopen weekend als try-out speler aan de selectie is toegevoegd. Antonin is een typische "stay at home" verdediger die de een op een duels niet uit de weg gaat. Afgelopen seizoen heeft Antonin in de zelfde liga ( France 2) als Vadim gespeeld.
Indien Antonin aan de eisen van de technische staf voldoet, dan bestaat de mogelijkheid dat hij aan het team zal worden toegevoegd. Bedoeling is dat Antonin het oefenprogramma van het team in zijn geheel zal doorlopen.

Rick Janssen(24) is een verdediger van het VJB eerste divisie team. Rick zal als 7e verdediger worden ingezet binnen het team en kan, indien geen verplichtingen met het eerste divisie team, worden toegevoegd aan de wedstrijd selectie.
Rick is op latere leeftijd pas met ijshockey begonnen en heeft in deze korte tijd zeer grote sprongen gemaakt en krijgt daarom dan ook de kans om tenminste alle trainingen van de Laco Eaters te volgen en indien mogelijk dus ook de wedstrijden.

Verder heeft Bob de Pont kort geleden aan de technische staf laten weten het komende seizoen helaas niet beschikbaar te zijn voor de Laco Eaters. De intentie was, na gesprekken met de technische staf, om Bob weer onderdeel te laten uitmaken van het team. Bob zal door studie, werk en de verbouwing van zijn huis de intensieve tijd die het ijshockey vergt niet kunnen combineren. Wij wensen Bob veel succes toe met zijn studie, werk en verbouwing. We gaan Bob zeker nog tegenkomen en hopen in de toekomst weer gebruik van hem te mogen maken.

Bovenstaand betekent dat het team mogelijk al geheel is ingevuld en is er de overtuiging dat het dan een zeer uitgebalanceerde groep is waar veel potentie en mogelijk rek in zal zitten.

De technische staf dan ook zeer verheugd over dit team![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid grid_id="vc_gid:1503930902615-0ae7d799-cc9a-2" include="10628,10629,10630,10631,10632,10624"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram