Menu

Update seizoen 2015 - 2016

2 juni 2015

Op 6 juni is er nog het thuistoernooi van ons promodivisie team.

Wil je nog van ijshockey genieten voor de zomer ingaat, dan moet je absoluut komen.Het toernooi duurt van 9.00 tot 19.00 uur en tijdens deze leuke dag is de nieuwe Eaters bar de hele dag open.

Voor degenen die op 28 mei niet in Glanerbrook aanwezig waren bij de presentatie van de nieuwe coach: Tijdens het toernooi kunnen jullie nog seizoenkaarten 2015-2016 voor de LACO Eaters bestellen.

De eerste verkoop verliep al boven verwachting! Hieruit mag blijken dat de trouwe schare Eaters supporters het zien zitten om in het nieuwe seizoen de eigen jongens aan te komen aanmoedigen.

Komend seizoen hebben we een jong Eaters team. Veel van deze spelers hebben de jeugdopleiding in Geleen doorlopen.

Het nieuwe beleid biedt meer kansen voor onze eigen jeugd! Zo zijn Renzo Meulenbeek en Trevor Pepermans uitgenodigd, zij zullen in een vroeg stadium aan Christer Dreberg moeten bewijzen dat zij terecht deel uit mogen maken van de selectie. Ook is de technische commissie in gesprek met een mogelijke 3e (jeugd) goalie.

Doel van Christer gaat zijn om zoveel mogelijk VJB leden te belonen om een kans te maken zich in de kijker te spelen, dit zal als een rode draad door het nieuwe seizoen heenlopen. Een mogelijke lijst is al in bezit van de technische staf en de technische commissie.

Of Dean Moors terugkeert op het Geleense ijs hangt af van zijn rooster op de politie academie, zo gauw dat bekend is zullen we hier over berichten.

Wij hopen jullie allen te mogen ontmoeten tijdens dit toernooi.Wil je een seizoenkaart bestellen en kan dit voor jouw met de FSI korting dan neem dit formulier dan ingevuld mee.

Zaterdag 6 juni kun jij van 16.00 tot 17.00 in de Eaters bar jouw seizoenkaart komen bestellen.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram