Menu

Topper op het programma vanavond!

11 januari 2019

Afgelopen weekend werden drie puntjes binnengehaald door onze mannen. In Leeuwarden werd nipt verloren maar thuis tegen Mechelen overtuigend gewonnen. De komende twee weekenden géén thuiswedstrijd voor de Microz Eaters. Vrijdagavond spelen de mannen in en tegen HYC Herentals en volgende week zondag staat het treffen in Amsterdam op het programma.

HYC Herentals presteert dit seizoen zoals verwacht. Een tegenstander die nog meedoet om alle prijzen. Samen met Luik gaat HYC begin februari strijden om de Belgische beker en in de BeNeLeague staat zij momenteel aan de leiding. Vier punten los van onze Eaters, maar aangetekend moet worden dat het restprogramma van HYC een stuk zwaarder is als van onze Eaters.

Opvallend dat bij de top-6 teams de defensieve kwaliteiten behoorlijk gelijkwaardig zijn en het verschil zit in het scorend vermogen. HYC Herentals doet het wat dat betreft buitengewoon goed. Zeker het kwartet Shupe, Brothers en de gebroeders Morgan excelleren in scoren. De vier zijn dan ook bovenin de statistieken van de BeNeLeague te vinden en verantwoordelijk voor zo’n 80% van de Herentalse score.

Het vorige treffen tussen de Microz Eaters Limburg en HYC Herentals eindigde in een 4-5 OT winst voor HYC. De Herentalse topscoorder Shupe zorgde persoonlijk in de 3e periode en OT via 3 treffers voor de Belgische winst. Onze mannen zijn gewaarschuwd en zeker op die open ijsbaan in het Netepark kan het spoken en wordt iets extra’s van de spelers verwacht.

De wedstrijd in Herentals begint om 21:15 uur en staat onder leiding van Hub van Grinsven. De wedstrijd zal gestreamd worden door Kurt Vermylen. Heel veel plezier bij de wedstrijd.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram