Menu

Tijgers uit Amsterdam op bezoek komende zondag!

26 januari 2017

Beste sportvrienden,

Dit weekend heeft Eaters slechts één wedstrijd op het programma. De Tigers uit Amsterdam komen op bezoek. Een team dat nog volop in de strijd is voor een plaats in het finaleweekend om het Nederlands kampioenschap, wat eind februari zal plaatsvinden, en de Po’s voor de BeNe-liga. Voor onze Eaters is, na het dubbele verlies van afgelopen week , de kans op deelname aan dat kampioensweekend tot een minimum afgenomen terwijl, door het verlies van Leuven, de 4e stek op de eindranking van poule B, en daarmee BeNe-PO deelname inmiddels vrijwel een zekerheidje is.

Amsterdam is het enige team wat Eaters dit seizoen nog niet heeft getroffen. Een team wat dit seizoen gekenmerkt wordt door veel blessureleed en wisselvallige resultaten, maar op alle fronten nog in de race is voor de prijzen. Momenteel bezet het Amsterdamse team de 3e plaats van poule A en zal voorafgaand aan de wedstrijd tegen Eaters eerst nog op zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen Zoetermeer moeten afwerken. De strijd om plaats 3 welke recht geeft op deelname aan het eerder benoemde kampioensweekend.

Een 2-tal weken geleden maakte de Amsterdamse club kenbaar dat ze afscheid moest nemen van coach Dave Hyrsky. Zijn plek is ingenomen door Josh Prudden met assistentie van Marcel Kars en Tobias Kathan. Goalie Jacob van Duin zal, voor de tijd dat hij nog geblesseerd is, als bench coach fungeren.

Belangrijke en meest in het oog springende spelers binnen de Amsterdamse selectie zijn zonder meer Josh Prudden en “Good old” Marcel Kars. Twee spelers die samen verantwoordelijk zijn voor bijna 40% van alle door Amsterdam gescoorde doelpunten dit seizoen. Twee spelers die dan ook zeker extra aandacht verdienen as. zondag.

Eaterscoach Jacq Geurts zal waarschijnlijk, vanwege ziekte, niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn. Hij zal worden vervangen door Marcel Houben. Ik wil Jacq in ieder geval beterschap en een spoedig herstel toewensen.

Wat mij rest is jullie heel veel plezier te wensen bij de wedstrijd. De wedstrijd begint, zoals altijd op zondag, om 19:00 uur

Jan Hofstede

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram