Menu

THE ROAD TO THE FINAL

6 november 2014

Vrijdagavond begint LACO Eaters Limburg aan de North vs South battle tegen UNIS Flyers Heerenveen voor een plek in de finale om de Beker van Nederland, die op 11 januari 2015 in Eindhoven wordt gespeeld.

In een best of three serie maken beide teams uit wie het sterkste is en in januari mag gaan strijden om de felbegeerde Beker.

Het zal een hele opgave worden voor LACO Eaters Limburg om tweemaal van Heerenveen te winnen, alle spelers zullen top fit moeten zijn en zich voor 110% moeten kunnen in zetten, en daar ligt waarschijnlijk het probleem want de ziekenboeg was deze week overvol.

Gisteravond stonden hierdoor maar 12 spelers op het ijs, pluspunt is wel dat Tom Marx dicht tegen zijn rentree aanzit na zijn blessure. Vrijdag voor de wedstrijd word beslist of hij kan spelen.

Dan Heerenveen dat zoals het er nu voorstaat op volle oorlogssterkte zal zijn, dus ook met ex-Eaters speler Mitch Bruijsten. Mitch maakte vorige week zijn rentree in Nederland en scoorde er lustig op los. Daarnaast is ook Krelove van de partij die sinds twee weken zijn papieren in orde heeft.

De eerste twee ontmoetingen werden beide door Heerenveen met 5-1 gewonnen van LACO Eaters, ondanks de ruime uitslagen werd Eaters in die wedstrijden zeker niet weggespeeld.

Als de mannen hun opdrachten vanaf het eerste moment uitvoeren en met zelfvertrouwen het ijs opstappen zijn wij niet bij voorbaat kansloos. Dat wij in de underdog positie gemanoeuvreerd worden is niet erg, dit is tenslotte gebaseerd op de laatste resultaten tegen de Flyers.

De onderlinge uitslagen in de reguliere beker competitie geven duidelijk aan dat de verschillen redelijk gering zijn.
Belangrijkste zal zijn hoe fit de groep aan de wedstrijden kan beginnen. Daarover bestaat op dit moment nog wat onduidelijkheid. Maar nogmaals, we willen niet in problemen denken maar in oplossingen, en oplossingen zijn er voldoende. Het glas is immers altijd halfvol aldus onze Technische staf.

Helaas zal er geen livestream zijn vanuit Heerenveen.

De thuiswedstrijd aanstaande zondag begint om 19:00 uur in Laco Glanerbrook en het team rekent op jullie, met jullie wekelijkse steun krijgt het team een enorme boost, laat jullie horen en beRED-y los van wat het resultaat vrijdagavond zal zijn want in een serie gelden andere wetten en is het elke wedstrijd weer 0-0!

TOT ZONDAG en beRED-y!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram