The Dream Continues

21 mei 2024

Akim Ramoul (38) toch nog een jaartje bij Snackpoint Eaters Limburg

Hij werd aan het einde van het seizoen 2021-2022 vanwege personele problemen toegevoegd aan de selectie van Snackpoint Eaters Limburg. In die 8 wedstijden wist hij 5 keer het net te vinden en schreef hij 6 assists op zijn naam. Dat smaakte naar meer en daarom wilde hij afgelopen seizoen nog één keer knallen. En dat lukte; het werd één van zijn beste jaren ooit. Tot hij medio februari tegen een vervelende blessure aan zijn vinger opliep, die hem verder spelen onmogelijk maakte. Het zou zijn laatste seizoen op het hoogste worden. Nou, dan moeten we dat afscheid maar even uitstellen…

Akim over zijn beslissing: “Omdat ik vorig jaar geblesseerd geraakt ben op het belangrijkste moment van het seizoen, wilde ik graag nog één jaar eraan vastplakken om het goed af te sluiten. Persoonlijk hoop ik dat ik weer zo'n mooi seizoen kan draaien als afgelopen jaar en dat we hopelijk voor alle prijzen gaan mee spelen.”

De speler met rugnummer 91 verheugt zich op een weerzien met de Eaters-fans: “Hopelijk zien we jullie komend seizoen wederom in groten getale naar Laco Glanerbrook komen om ons te steunen. Waarschijnlijk vanaf begin 2025 zelfs in de nieuwe ijshal, dus twijfel niet en koop je seizoenkaart, want zoals het er nu uitziet, gaan we een mooi seizoen tegemoet!”

Teammanager Lars Engwegen: “Het verlengen met Akim in de nadagen van zijn lange carrière is gewoon hartstikke fijn maar ook ontzettend belangrijk. Ik denk dat Akim het afgelopen jaar voor het eerst sinds zijn vertrek bij Luik (ruim 5 jaar geleden) weer heeft kunnen laten zien waar hij toe in staat is. Het helpt natuurlijk enorm dat we een trainer/coach hebben die precies weet hoe hij de kwaliteiten van Akim tot hun recht kan laten komen. Afgelopen seizoen was hij goed voor 26 goals en gemiddeld 1,5 punt per wedstrijd – dat zijn natuurlijk geweldige statistieken. Hopelijk kan hij dit niveau voor minimaal nog één seizoen vasthouden, ik denk ook niet dat wij meer van hem mogen vragen!”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram