Teddy Bear Toss Jerseys 2015 bekend!

3 november 2015

We hadden de Santa Jerseys in 2013, de Don Cherry Jerseys in 2014 en dit jaar spelen we in Nordic Jerseys!

Voor de Teddy Bear Toss wedstrijd maken we traditiegetrouw elk jaar een apart shirt en spelen daar dan een wedstrijd in. Iedereen kent de Noorse gebreide truien van vroeger wel en met een Scandinavische coach was het idee snel geboren!

Het rode shirt heeft sneeuwvlokken en herten prints gecombineerd met groene en rode blokken. Het logo van de Teddy Bear Toss en datum mogen natuurlijk niet ontbreken op de borst. Het E-logo prijkt voor deze wedstrijd groot op de voorkant van het shirt alsook het logo van hoofdsponsor Laco. Op de achterkant staat groot Hotel Normandie als sponsor.

De overige sponsoren staan op de mouwen samen met Kinder Kankervrij (KiKa) logo. De bijpassende sokken zijn ook in de 'Nordic' style.

De shirts zullen eind november al geveild worden, zodat ze de 20e na de wedstrijd van eigenaar zullen wisselen!

Ook is er een speciaal Serious Request Shirt gemaakt. Dit shirt zal apart geveild worden via het Glazen Huis en de opbrengst gaat natuurlijk naar het Rode Kruis. Dit shirt zal voorzien worden van alle handtekeningen van de spelers en we hopen hier ook de handtekeningen van de DJ's van het Glazen Huis in Heerlen op te krijgen.

Schermafdruk 2015-10-02 10.48.01

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram