Teampresentstie Update: Gezocht.... shirts

24 september 2023

Vanavond vindt de teampresentatie plaats van de selectie van Snackpoint Eaters Limburg voor het ijshockeyseizoen 2023-24. Zoals gebruikelijk staat deze gepland voorafgaand aan de wedstrijd van 19:00 uur, waarin het Duitse team van de Ratinger Ice Aliens de tegenstander is.

Traditiegetrouw was het ook de bedoeling dat het team daarbij voor het eerst hun opwachting zou maken in de nieuwe wedstrijdshirts, maar helaas heeft slechts een gedeelte van de in Tsjechië bestelde jerseys Geleen bereikt. Voorzitter Ron Lahay: “Tja, dat is zeer ongelukkig. Waar de achtergebleven shirts zijn, kan de vervoerder ons niet vertellen. Men is naarstig op zoek naar de 2 vermiste dozen die zich ergens tussen Rousinov en Elsloo moeten bevinden. We zullen vandaag dus nog in de Snackpoint pre-season shirts spelen."

Desondanks hoopt de club op een massale opkomst om alle spelers hartelijk welkom te heten in de ijshal van Glanerbrook. Dat geldt vooral voor Yevgen Fadyeyev, de Oekraïense aanvaller die voor het eerst op Geleens ijs te zien zal zijn.

Het voorprogramma begint om 18:30 uur en omvat naast het voorstellen van alle spelers en stafleden ook het live gezongen Limburgs volkslied door Marie-José Soons, o.a. bekend van het Geleense duo Op Ós. Mis deze happening dus niet en wees op tijd aanwezig!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram