Menu

Teampresentatie en Essen op bezoek zaterdag

20 september 2019

Komende zaterdag om 20:30u staat voor Microz Eaters Limburg de derde oefenwedstrijd op het programma, na de dubbel tegen Diez is het dit weekend een thuis- en uitwedstrijd tegen de Moskito's uit Essen.

Het team van Frank Gentgens speelt in de Oberliga Nord, dezelfde liga als Tilburg Trappers. Het team is al sinds half augustus op het ijs en speelde ondertussen al 5 pre season games waaronder de seizoensopening tegen de Dusseldorfer EG (DEL).

Hoe sterk Essen is zullen we na de jaarlijkse TEAMPRESENTATIE zien want zij hebben 10 nieuwe spelers moeten inpassen, waar er ook 12 vertrokken.

Op verzoek van onze spelers zullen de spelers in gepast tempo een voor een op het ijs verschijnen voor de wedstrijd om zo niet te lang stil te hoeven staan voor de toch wel belangrijke oefenwedstrijd voor de zware opening van het seizoen volgende week tegen Nijmegen en Heerenveen. Voor Essen zijn het ook de laatste twee "testspiele' voordat de Oberliga begint, hun starten de 27e in Tilburg.

De speler die veel op de scoringsheet staat in de voorbereidingen is Grözinger, dus waarschijnlijk de speler die we in de gaten moeten houden.

Voordat de eerste puck het ijs zal raken zal er een minuut stilte zijn voor alle overledenen uit de Eaters familie.

We verwachten een heet avondje voor onze mannen dus kom ze steunen en beRED-y!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 Р2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram