Afgelopen zaterdag begon het seizoen voor Snackpoint Eaters dan echt met de uitwedstrijd tegen Zoetermeer Panthers. Zondagavond speelde het Geleense team nadat het team aan het Geleense publiek werd voorgesteld tegen Heerenveen.

Natuurlijk vielen een aantal zaken op, Her en der werden er ook vragen gesteld.

Waarom doet Janis Sprukts niet mee? Waar is Kai Willems? Waarom staat teammanager Danny Peters jr op de tribune en niet bij het team?

Twee spelers waarvan in een eerder stadium bekend is gemaakt dat ze bij de spelersgroep horen voor het komend seizoen.

Janis Sprukts

De verklaring voor wat betreft Janis Sprukts is dat hij geen overeenkomst heeft getekend en zonder overeenkomst kun je niet aan de competitie beginnen.

 

Tijdens de gesprekken over de overeenkomst werden partijen het niet eens met elkaar en dan komt er een moment dat het bestuur  een besluit neemt om niet verder te gaan met deze speler. Janis heeft overigens correct afscheid genomen van de spelersgroep nadat dit besluit genomen was.

 

We bedanken Janis voor zijn bijdrage in de voorbereiding van het seizoen en wensen hem veel succes voor de toekomst. 

Kai Willems

Ook van Kai Willems is voor de start van het reguliere beker- en beneliga-seizoen afscheid genomen. Het bestuur van Snackpoint Eaters Limburg heeft, na meerdere vormen van overleg met verschillende partijen binnen de organisatie, gebruik gemaakt van de mogelijkheid om afscheid van een speler te nemen voordat de proeftijd voorbij is.

Ook Kai bedanken we voor zijn bijdrage. Veel succes voor de toekomst Kai. 

Danny Peters jr.

Danny Peters jr heeft zelf besloten niet meer verder te gaan als teammanager van Snackpoint Eaters Limburg. Er was verschil van inzicht, verantwoordelijkheid en uitvoering van taken tussen Danny, technische commissie en het bestuur en daarom heeft hij zelf besloten te stoppen als teammanager.

Zijn taken worden op dit moment overgenomen door de assistent teammanager Fred Odekerken.

Er is afgesproken dat het bestuur op zoek gaat naar een nieuwe teammanager en dat Fred de honneurs voorlopig waarneemt. 

We bedanken ook Danny voor zijn bijdrage aan de totstandkoming van dit team. Hij blijft de wedstrijden van Snackpoint Eaters uiteraard gewoon bezoeken en staat wekelijks op de tribune. Verder is en blijft Danny, als mede-eigenaar van LWM makelaars  een gewaardeerd  sponsor.

Over het verdere verloop van het teammanagement houden we jullie op de hoogte.