Menu

Sponsorupdate 12

11 augustus 2015

Nadat we afgelopen weekend onze naam-/hoofdsponsor Laco Glanerbrook bekend hebben gemaakt, kunnen we vandaag weer twee nieuwe partners voor Laco Eaters Limburg bekend maken.

Metis Notarissen en Veenmandirect.nl steunen ons dit jaar ook, waarvoor we hun zeer dankbaar zijn!

sponsor-metis

Metis Notarissen, wij vinden het vooral belangrijk dat het vak op hoog niveau moet kunnen worden uitgeoefend, zodat je als notariskantoor écht van (meer) waarde kunt zijn voor je cliënten.
Naar onze mening kan dit doel het beste worden bereikt door de krachten en kennis te bundelen.
veenman
Veenmandirect.nl, het papierloze kantoor is weliswaar een reële mogelijkheid, maar het gebruik van zowel fysieke als digitale documenten is alleen maar toegenomen.

Wij zitten bovenop de ontwikkelingen en lopen voorop als expert op het gebied van Integrated Document Management. Wij geloven in langdurige samenwerkingen met onze klanten, waarbij wij altijd aandacht hebben voor het stimuleren van duurzaamheid en betrokkenheid bij het milieu.

bePARTNER, heeft u interesse om Laco Eaters ook te steunen neem dan contact op met Puk Daniels, puk.daniels@eaters.nl of info@eaters.nl

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram