Sponsoren UPDATE!

21 juli 2016

Wij verwelkomen ook (weer) de volgende sponsors:

CTC Koeriers

Al uw zendingen binnen Nederland en de rest van Europa worden door ons team van gekwalificeerde chauffeurs veilig en snel vervoerd. Onze koeriersdienst staat 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Transport is voor ons maatwerk en service een vanzelfsprekendheid.

We zijn altijd onderweg voor u en we zijn pas tevreden als u dat ook bent. Expressdienst of baktransport, sneltransport of just-in-time delivery, wij besteden aan elke zending de grootst mogelijke zorg en aandacht.

KBS Accountants, Fiscalisten, Juristen

KBS Accountants, Fiscalisten & Juristen is een team van ambitieuze ondernemers. Wij wachten niet af maar denken mee en steken de handen uit de mouwen. Wij geloven niet in dikke rapporten, maar wel in praktische oplossingen en een frisse aanpak.

Nijsten Bouwbedrijf

Nijsten Bouwbedrijf BV is uw betrouwbare partner in iedere bouwdiscipline. De jarenlange ervaring van dit familiebedrijf staat garant voor het leveren van kwaliteit in materialen, in de omgang met onze klanten, in producten en in de serviceverlening. Bouwen is ons vak, al bijna 60 jaar lang!

Ruijters Vastgoed

Makelaars in OG en BOG. Vestigingen in Sittard, Maastricht, Heerlen en Heuvelland. De vastgoedspecialist van Limburg!

Bijsmans Schilderwerken Heerlen

In 1953 werd Schilderwerken Bijsmans opgericht als onderhoudsbedrijf. Gedurende de opvolgende jaren is Schilderwerken Bijsmans al vrij snel uitgegroeid tot een grote partij in de regio. Werkzaamheden bestonden voornamelijk uit onderhoud en betonreparaties. Vloercoatings groeien uit tot een specialisme van Schilderwerken Bijsmans. Gepaard met de uitbreiding van de werkzaamheden groeit het bedrijf van een regionale naar een landelijk partij vanaf midden jaren 90.

Schilderwerken Bijsmans is tot op heden een partij die elke dag verder blijft ontwikkelen en blijft speuren naar innovatie. Zo wordt ten allen tijde een zo hoog mogelijke kwaliteit behaald.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram