Menu

Sponsoren activiteiten 2016-2017!

4 juli 2016

In de 3 seizoenen voor 2015 zijn publiek en sponsoren jarenlang niet echt verwend met een interessante competitie op het hoogste niveau. Daarnaast was er een continue worsteling voor Eaters en ook voor andere clubs in Nederland om het hoofd op financieel gebied boven water te houden en om überhaupt competitie op eredivisie niveau te kunnen spelen.
Met kunst en vliegwerk werd het eind van seizoen 2014 – 2015 gehaald. Menigeen slaakte een zucht van verlichting toen het seizoen alsnog met een Play-Off plaats kon worden beëindigd.
Iedereen was het er over eens: Het moet anders

Het Eaters bestuur heeft de boodschap begrepen.
En dat niet alleen… Ook de Nederlandse IJshockey Bond heeft de boodschap luid en duidelijk ontvangen en is in overleg gegaan met de clubs en de Belgische IJshockeybond. Alles met het oog op behoud van ijshockey voor zowel Nederland alsook België in combinatie met een interessante en competitieve competitie.
Feit is inmiddels dat de Belgische en Nederlandse ijshockeybonden voor 2015-2016 een gezamenlijke competitie hebben opgezet welke door alle clubs werd gedragen en door spelers en publiek als een flinke stap voorwaarts is ervaren. Er was meer competitie en de Eaters konden zich meten met de top in Nederland en België. In de Bene-league werd de halve finale gehaald, in de nationale bekercompetitie werd zelfs de finale gehaald, maar helaas niet met de begeerde hoofdprijs.

Doelstelling van Eaters Limburg:
IJshockey op het hoogste niveau, liefst voornamelijk spelers uit de eigen opleiding in eerste team, hoge amusementswaarde, aantrekkelijk voor sponsoren, continuïteit.

Voorheen werd er voor sponsorwerving in de aanbiedende vorm met een brochure / prijslijst gewerkt. Omdat de ervaring is dat aanbiedingen vaak niet tot een goed gesprek leiden en omdat vrijwel alle sponsoren na een gesprek kiezen voor maatwerk, is dat reden om bij wijze van proef geen vaste prijslijst voor sponsoring te maken.

Is er interesse voor sponsoring of om te kijken wat uw bedrijf en de Eaters voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met onze sponsorafdeling via puk.daniels@eaters.nl.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram