Sponsor update IV

6 augustus 2016

Ook vandaag maken we weer een mooie groep sponsoren bekend die Limburg Eaters dit jaar (weer) gaan ondersteunen:

RH Watches - Oldenzaal // www.rhwatches.nl

RH Watches is uw adres voor de in- en verkoop van exclusieve horloges. Gespecialiseerd in de aan-en verkoop van nieuwe en gebruikte ROLEX - ADEMARS PIGUET horloges en andere merkhorloges tegen zeer concurrerende prijzen.

LACO Glanerbrook // www.laco.eu/geleen

Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook is dé sportieve ontmoetingsplek bij jou in de buurt! We bieden een gevarieerd aanbod aan activiteiten op het gebied van onder meer zwemmen en fitness. Daarnaast is Laco dé schaatsspecialist van Limburg. En of je nu alleen komt sporten of met vrienden of je gezin: bij Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook heeft jong én oud het naar zijn zin. Dankzij ons ervaren en enthousiaste team kun je bovendien rekenen op perfecte begeleiding!

Nic Wilms Software // www.wsoft.nl

Nic Wilms Software houdt zich voornamelijk bezig met administratieve- en kantoorautomatisering. Voor de administratieve software gebruiken we vaak de software van AccountView als basis gezien de prijs kwaliteit verhouding van de software. Voor vrijwel elk bedrijf dat bijvoorbeeld met urenverantwoording te maken heeft, zoals ontwerp-, ingenieursbureaus, accountants- en administratiekantoren, kunnen wij een gepaste oplossing aanbieden.

DHG Nederland // www.dhgnederland.nl/

DHG groep Geleen bestaat uit 4 afzonderlijke vennootschappen:
- DHG Nederland bv
- DHG Ventilatiebalie bv
- DHG Service & Onderhoud bv
- DHG Koeltechniek bv

De basis van de groep is gelegd in 1989 met de oprichting van aRcoustic bv. Deze vennootschap hield zich bezig met het ontwerpen en produceren van bouwkundige en industriële geluidsisolatie en geluiddempende ventilatiesystemen. De industriële werkzaamhede en de productie van de geluiddempende ventilatiesystemen van aRcoustic bv zijn later ondergebracht in het in 1999 opgerichte DHG Nederland bv.
Een jarenlange innige samenwerking met een bedrijf uit Rotterdam heeft geleid tot de oprichting van DHG Ventilatiebalie bv, een groothandel in ventilatieproducten.

De groeiende vraag naar service en onderhoud aan onze eigen geluiddempende ventilatiesyste- men en eveneens andere fabrikaten heeft geleid tot de oprichting van DHG Service & Onderhoud bv

Op 1 januari 2013 is de 4de tak van het bedrijf opgericht, te weten DHG Koeltechniek bv.

Slagerij Kees Baggen // www.slagerijbaggen.nl

Uw slager.... Uw vakman

Slagerij Kees Baggen staat voor hoge Kwaliteit en een breed Assortiment

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram