South vs North, #1 vs #2, Unis Flyers Heerenveen op bezoek!

18 oktober 2018

Net als onze Eaters is ook, de tegenstander van zondagavond, Unis Flyers Heerenveen succesvol aan de seizoenstart begonnen. Eind september werd de RBS gewonnen door Den Haag in eigen huis te verslaan. Vervolgens werden Nijmegen, Amsterdam, wederom Den Haag en Zoetermeer op nederlagen getrakteerd. Net als Eaters veel gescoorde doelpunten en weinig tegentreffers alleen iets sterkere tegenstanders.

Zodoende oogt Heerenveen op dit moment als het te kloppen team. Met een vrijwel gelijke selectie als vorig seizoen, waar alleen van Yan Turcotte (nu een goed spelende Eater) afscheid werd genomen. Trevor Hunt, de gebroeders Nordemann en heel verrassend de 22 jarige verdediger Todd Ratchford kwamen de selectie versterken. “Defence wins championships” liet Flyerscoach Mike Nason op Flyers eigen webpage optekenen. “Met Todd hebben we een speler gehaald die zowel verdedigend als aanvallend erg sterk is. Samen met Trevor Hunt en Pippo Limnell kan hij leiding geven aan de jonge jongens in onze verdediging, om zo te zorgen voor meer stabiliteit.

Of die “stabiele” Friese defence garanties biedt om het de Eaters echt moeilijk te maken, gaan we zondagavond zien. De Eaters zijn er klaar voor. De spelers staan te popelen om de strijd aan te binden. Het vertrouwen is groot. Yan Turcotte werd gevraagd wat het zondag gaat worden en met een blik van: “Wat een domme vraag” antwoorde hij: “Winnen natuurlijk!”

De spelers hopen op een volle hal. Zij willen strijd samen met de fans. De sfeer in de wedstrijd tegen Nijmegen was geweldig, tegen Heerenveen willen ze verder. Die hal moet vol. Terug naar vervlogen tijden, terug naar de tijd dat Glanerbrook nog respectvol “The Hell” werd genoemd. De wedstrijd begint zondagavond om 19:00 uur en staat onder leiding van Pascal Keus met op de lijnen Jeroen van den Berg en Mike Doomen.

Heel veel plezier bij de wedstrijd(en). Tot zondag.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram