Om de wedstrijden van de Snackpoint Eaters Limburg goed te laten verlopen, zijn wij op zoek naar gastvrouwen en/of- heren. Heb jij een passie voor veiligheid, ben je goed met mensen en heb je interesse in de sport? Dan is deze functie misschien iets voor jou.

 

Wie zoeken wij?

Iemand die meehelpt ervoor te zorgen dat voor- tijdens én na de wedstrijden, alles goed verloopt. Dit kan betekenen dat je kaartjes en/of QR-codes controleert, mensen de weg wijst, zorgt dat het tijdens de wedstrijd rustig en veilig blijft voor iedereen, en dat je na de wedstrijd de mensenstroom in goede banen leidt.

 

Daarnaast is het handig als je enige affiniteit hebt met de ijshockey sport, goed met mensen kunt omgaan, en de rust kunt bewaren in een soms stressvolle of drukke omgeving.

 

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie met gezellige collega’s, waarin de prioriteit is om de wedstrijd zo aangenaam mogelijk te maken voor de supporters. Daarbij komt dat je de sfeer van een ijshockeywedstrijd van dichtbij kunt meemaken en hier ook een steentje aan bijdraagt.

 

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze functie? Neem dan contact op met:

loes.schobben@eaters.nl of spreek Richard Dassen en/of Noëll Hendriks aan tijdens een van de komende wedstrijden.