Menu

SHIRT PRESENTATIE OP 27 AUGUSTUS LIVE TE VOLGEN!

18 augustus 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op 27 augustus, tijdens de jaarlijkse face-off voor haar partners, zal Microz Eaters haar thuis- en uitshirts bekend maken waar ze mee gaan spelen in de Inter Regio Cup, de Beker en de BeNe League.

Voor de fans zal er die avond tijdens de presentatie een livestream zijn; de tijden en de link zullen t.z.t. bekend gemaakt worden.
Tot die tijd maken we dagelijks één van de equipment partners bekend!

Om te beginnen zijn we trots dat voor het 2e jaar de naam van Microz groot op de borst zal prijken! Onze hoofd- en naamsponsor Microz richt zich al ruim 30 jaar op de ontwikkeling en fabricage van hoogwaardige voedingssupplementen. Vanuit hun nauwe betrokkenheid adviseren zij klanten over het product, alle specificaties en voedselveiligheid.

MICROZ, ‘FULL SERVICE’ CONTRACTFABRIKANT

Microz is een flexibel bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, samenstelling en productie van voedingssupplementen. De basis van deze supplementen wordt gevormd door kruiden, plantenextracten, vitamines, mineralen, spoorelementen, aminozuren en andere substanties die van nature in het menselijk lichaam voorkomen.

De basis voor Microz werd in 1986 gelegd door farmaceut Frank Sikkes en ondernemer/ farmaceut en voormalig directeur Wim Jennen, toen deze laatste een bedrijf begon onder de naam Laboratorium Born voor de productie van voedingssupplementen, in eerste instantie voor de sportmarkt.

Na het overlijden van Wim in 2005, nam het team dat hij de jaren ervoor had gevormd het over en ontwikkelde Microz zich tot een kwalitatief hoogstaande contractfabrikant met een heldere toekomstvisie: “Marktleider zijn binnen de Europese Unie op het gebied van ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen." Microz is een betrouwbare partner die werk vanuit haar full-service-concept.

Kijk voor meer informatie op www.microz.eu[/vc_column_text][vc_single_image image="15278" img_size="full" alignment="center"][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram