Menu

Seizoenskaarten 2014 - 2015 (PC versie)

17 augustus 2014

Een seizoenkaart 2014-2015 is geldig bij alle thuiswedstrijden in de voorbereiding, in de reguliere competitie, bij de thuiswedstrijden in de bekercompetitie alsmede alle play-off thuiswedstrijden.

De seizoenkaart is niet geldig tijdens de finale van de bekercompetitie, deze wedstrijd wordt onder auspicien van de NIJB georganiseerd.

De voordelen van een seizoenkaart van Limburg Eaters zijn onder andere:

Limburg Eaters wil voor haar trouwe fans graag wat terug doen en heeft daarom nog meer voordeel in de seizoenkaart verpakt. De kaart is niet alleen geldig bij alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie, maar ook geldig voor alle thuiswedstrijden voor de Beker en voor alle thuiswedstrijden in de play-offs! Overigens zijn ook alle oefenwedstrijden gratis voor de seizoenkaarthouders.

VIP arrangement
Onder de fans die een seizoenkaart aanschaffen wordt een VIP arrangement voor 2 personen verloot voor een competitie wedstrijd! Toegang tot de businessclub voor en na de wedstrijd, 4 consumptiepenningen en een gereserveerde 'rode' stoel.

Seizoenkaarten kunnen t.z.t. worden afgehaald onder overlegging van het e-ticket alsmede van een id-bewijs(en bij FSI korting, de FSI verklaring). Houdt hiervoor de website in de gaten.

Houdt er rekening mee dat door de hoge leeftijdsgrens voor de jeugd er frequenter om een id-bewijs zal worden gevraagd bij jeugd-seizoenkaarten.
Bij misbruik wordt de seizoenkaart ingenomen.

Ook zullen er dit jaar weer (voorlopig) drie verkoopavonden zijn voor mensen die de kaarten contant willen kopen. Deze avonden zijn op 21 augustus en 28 augustus bij de Cross Caroussel aan de Rijksweg van 19:00 tot 21:00 uur. Op 4 september is op het zelfde tijdstip de lokatie Laco Glanerbrook. Tijdens alle avonden zullen diverse spelers en bestuursleden aanwezig zijn voor eventuele vragen te beantwoorden, of gewoon om een gezellig praatje te maken!

Om de kopers van seizoenkaarten op een juiste wijze te kunnen benaderen is het van van uitermate groot belang de gevraagde gegevens bij Ticketscript juist in te vullen.

Plattegrond Laco Glanerbrook (klik voor vergroting)

plattegrond-Laco

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram