Menu

Seizoenkaartenhouders info

17 september 2014

Het is weer zo ver. LACO-Eaters gaat a.s. zondag 21 september om 19:00 uur zijn eerste thuisoefenwedstrijd spelen tegen het eerste team van de Duitse Neusser Eishockey Verein.

Een prima tegenstander en daarom een mooie test voor onze jongens en uiteraard het publiek om te zien hoe ze er voor staan.

U als seizoenkaarthouder heeft uiteraard gratis toegang tot deze oefenwedstrijd. Helaas zijn de seizoenkaarten door alle drukte en onzekerheden in de aanloop naar het begin van het seizoen nog niet klaar, maar u kunt op vertoon van uw aankoopbon dan wel met de u onlangs toegezonden bevestigingsmail de LACO-ijshal betreden. Neemt u ook een identificatiebewijs mee om op verzoek te tonen?

Het zal mogelijk bij de entree van de ijshal wat vertraging opleveren, maar wij vragen u daarvoor bij voorbaat uw medewerking. De hal is reeds om 18:00 uur geopend. Overige bezoekers betalen voor een staanplaats 5 euro, wilt u zitten dan is de entree 7,50 euro.

Wij wensen u een heel prettige avond en veel sportief genoegen met deze eerste thuiswedstrijd.

Voor diegene die nog geen seizoenkaart hebben is er donderdagavond weer de mogelijkheid om een aan te schaffen, tussen 19:00 en 21:00 uur zitten we in LACO Glanerbrook klaar voor jullie. Of koop je seizoenkaart online!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram