Seizoenkaarten voordeel

30 september 2017

De aanschaf van een seizoenkaart kan nog steeds voordelig zijn. Zonder eventuele play-off’s en halve finales voor de beker zijn er nog 15 thuiswedstrijden. Bereiken we de play-off’s en/of halve finale wedstrijden, dan zijn deze gratis toegankelijk voor seizoenkaarthouders.

Ben je er van overtuigd dat onze jongens de play off’s of halve bekerfinale bereiken dan heb je met een seizoenkaart al gauw een voordeel. Zeker omdat tijdens de play-off’s de losse kaarten 2 euro duurder zijn.

Daarnaast:
De Eaters organiseren op 12 november voor IJshockey Nederland de interland tussen Nederland en België. Seizoenkaarthouders hebben bij de kaartverkoop voorrang op de verkoop van losse kaarten. Hierover later meer.

Indien je je seizoenkaart voor zondag 15 uur via onderstaande link bestelt, dan kun je jouw kaart morgen voor de wedstrijd tegen contante betaling aan de balie van de VIP komen ophalen. BESTEL JE KAART HIER!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram