SEIZOENKAARTEN NU VERKRIJGBAAR! BEN JIJ ERBIJ?

15 augustus 2019

No Meta Box gallery field data found

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nu de deelnemers aan de BeNe-League en Bekercompetitie bekend zijn kunnen we ook beginnen met de verkoop van de seizoenkaarten. Tevens neemt Eaters deel aan de Inter Regio Cup wat ook nog eens 3 extra thuiswedstrijden opleveren.

Waarom zou je nu een seizoenkaart willen aanschaffen?

Voor iemand die meerdere wedstrijden wil bezoeken is een seizoenkaart al snel voordeliger. De kaart is geldig bij alle thuiswedstrijden van de Bekercompetitie, Inter Regio Cup en Bene League. Ook de vriendschappelijke wedstrijden tegen Diez en Essen zijn vrij toegankelijk voor de seizoenkaarthouders. Daarnaast is de seizoenkaart ook geldig bij alle thuiswedstrijden in de play-offs van zowel de Beker als de BeNe-League.

Wedstrijden onder auspiciën van IJshockey Nederland (IJN) zoals de Bekerfinale, wedstrijden in Geleen van het Nationaal Team, de Final 4 en speciale events zijn niet toegankelijk met de seizoenkaart.

Seizoenkaarthouders maken tevens minimaal 2x per wedstrijd kans op een GRATIS autowasbeurt bij onze partners “Zuiver, meer dan schoon” in Sittard. Tijdens de periodepauzes zullen we elke keer een naam bekend maken die zijn of haar gewonnen voucher kan afhalen in de official bench!

Bij het afhalen van de seizoenkaarten krijgt de seizoenkaarthouder ook 50% korting op de speciale puck voor het komende seizoen. Men betaald dan niet € 10,- maar slechts € 5,-. Tevens ontvangt je nog een handig programma overzicht!

De prijzen:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][supsystic-price-table id=8][/vc_column_text][vc_column_text]Losse kaart verkoop (kassa’s zijn minimaal één uur voor aanvang van de wedstrijden geopend!)

Staanplaats € 10,00 / € 6,00 (jeugd 4-12 jaar)
Zitplaats      € 12,00 / € 9,00 (jeugd 4-12 jaar)

Tijdens de play-offs zullen er dit seizoen geen prijsverhogingen op de losse kaarten worden doorgevoerd

Bestellen seizoenkaarten: 

De seizoenkaarten kunnen via onderstaand bestelformulier worden besteld. Bij meerdere kaarten zal het formulier voor elke kaart apart ingevuld moeten worden.

In het kader van de uitvoering van de administratie verwerkt Stichting Topijshockey Eaters Limburg (STEL) persoonsgegevens van u. Daarbij kunt u denken aan naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer(s) en email adres. STEL zal uw persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandelen en er zorg voor dragen dat uw persoonlijke gegevens altijd vertrouwelijk, veilig en in overeenstemming met de toepasselijke (privacy)wetgeving worden behandeld. Door het invullen en versturen van onderstaand formulier verklaart u zich er uitdrukkelijk mee akkoord dat STEL uw persoonsgegevens daar waar nodig verwerkt. U heeft het recht om de gegeven toestemming op elk  moment in te trekken.

Betalen:

• Contant en bij voorkeur gepast bij ophalen van de kaarten, pinnen niet mogelijk

• Ook dit jaar is voor leden van het FSI korting mogelijk. FSI-korting bedraagt € 40,- 

• Deze korting geldt alleen indien het FSI-formulier bij afhalen/betalen van de kaarten wordt ingeleverd.

Afhaal/verkoopdata kaarten:

De data waarop de bestelde kaarten kunnen worden afgehaald besteld kunnen worden:

• Woensdag 28 augustus, Donderdag 29 augustus, Woensdag 4 september en Donderdag 5 september in Glanerbrook van 19.00 u tot 20.30u

Kaarten welke minimaal 36 uur voor de afhaaldag online zijn besteld liggen klaar en kunnen tegen contante betaling meteen worden meegenomen.

BESTEL HIER JE SEIZOENKAART 2019-2020

[contact-form-7 id="8684" title="SEIZOENKAART BESTELFORMULIER"][/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2023 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram