Seizoen 2022-2023 ten einde

29 maart 2023

Snackpoint Eaters Limburg heeft het ijshockeyseizoen 2022-2023 toch nog afgesloten met een prijs. Niet de prijs waarop gehoopt was maar toch een prijs: de Coupe der Lage Landen ging uiteindelijk ten koste van Leuven naar Geleen. STEL-voorzitter Ron Lahay: “Één van de doelen die Jeffrey en het team zich tot doel hadden gesteld was het meedoen om de prijzen. Deze was echter zeker niet degene die ze in gedachten hadden.”

De ploeg kende veel tegenslagen die gedeeltelijk het teleurstellende seizoen verklaren. Zo waren er veel ernstig geblesseerden, waardoor het team eigenlijk nooit op volle sterkte kon aantreden. Lahay sluit het seizoen toch enigszins positief af: “Zonder onze vrijwilligers, trouwe fans en sponsoren was ijshockey überhaupt niet mogelijk geweest. Langs deze weg wil ik dan ook mijn waardering voor hen uitspreken en iedereen bedanken die ons hebben geholpen onze geliefde sport hier aan de Kummenaedestraat mogelijk te maken. En ik nodig bij dezen iedereen uit om op 8 april a.s. het ijshockeyseizoen op gepaste wijze uit te luiden op de Overtime Party.”

Zoals elk seizoen zijn de wedstrijdshirts weer te bemachtigen via de shirtveiling. Vanaf NU t/m 6 april kan er weer geboden worden op deze unieke memorabilia. Op 8 april kunnen de veiling shirts tijdens het toernooi van de jeugd worden afgehaald, het juiste tijdslot zullen we z.s.m. bekend maken. Op diezelfde avond kunnen ook nog loten gekocht worden voor de Seizoenloterij. Later op de avond worden de winnaars bekend gemaakt.

Hieronder nog een uitleg hoe het bieden op de veiling werkt:

 

Bieding opties:

Stapsgewijs bieden!

Tijdens de aanbiedingsperiode vergelijken we jouw bod met dat van andere bieders.
Wanneer je wordt overboden, bieden we automatisch verder tot je maximumbod.
We verhogen je bod stapsgewijs en alleen met zoveel als nodig is om je positie als hoogste bieder te behouden.

 

Hoe automatisch bieden werkt
• Als je een bod plaatst, voer je het maximumbedrag in dat je wilt betalen voor het object. De verkoper en andere bieders weten niet wat je maximumbod is.

  • We bieden namens jou met behulp van een automatische bodverhoging die op het huidige hoogste bod is gebaseerd. We blijven bieden totdat je de hoogste bieder bent of de minimumverkoopprijs is bereikt (tot aan je maximumbod).
  • Als een andere bieder hetzelfde of een hoger maximum bod uitbrengt, stellen we je hiervan op de hoogte. Je kunt dan een nieuw bod uitbrengen. Je maximumbod blijft geheim totdat een andere bieder een hoger bod uitbrengt.

Om e.e.a. veilig te laten verlopen, wordt iedereen op het hart gedrukt om bij afloop van de biedingsperiode niet steeds te verversen door bijv. op F5 te blijven drukken. Verversen gebeurt namelijk automatisch elke 20 seconden. Dit om te vermijden dat de site er op het laatste moment uitklapt. Net zoals vorige keren is er ook nu weer een verlenging als er meerdere gegadigden met gelijkwaardige biedingen zijn.

We wensen iedereen veel plezier en succes bij het bieden.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram