Menu

SAVE THE DATE: 5E TEDDY BEAR TOSS

19 oktober 2016

Op 18 december staat de Teddy Bear Toss alweer voor de 5e keer op het programma! Voor de Teddy Bear Toss wedstrijd spelen de LACO Eaters traditiegetrouw elk jaar een in apart shirt. Nadat we al in Santa jerseys (2013), Don Cherry jerseys (2014) en Nordic jerseys (2015) gespeeld hebben, zullen we de jubileum editie in KiKa shirts spelen!

In het oranje met paarse shirt is het bekende logo van KiKa verwerkt: de handjes zijn over het hele shirt zichtbaar. Ook de bekende polsbandjes van KiKa zijn verwerkt in het shirt, zo zijn er gele, oranje en paarse strepen op het shirt met de teksten van de polsbandjes: "wij steunen KiKa". Natuurlijk ontbreken de shirtsponsors van het originele wedstrijdshirt niet, al hebben we ze voor deze wedstrijd een beetje aan de kleur van het shirt aangepast!

De shirts zullen eind november al geveild worden, zodat ze de 18e na de wedstrijd van eigenaar kunnen wisselen!

In de komende weken zullen we starten met de verkoop van KiKa beren; jullie kunnen natuurlijk al starten met het verzamelen van gebruikte beren om zo het record van vorig jaar aan te vallen.

So be(a)Red-y!

Teddy Bear Toss 2016 achterkantTeddy Bear Toss 2016 voorkant

Bekijk de 2015 editie hieronder:

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram