Menu

Rowan DELIL TERUG BIJ LIMBURG EATERS

12 augustus 2014

De Geleense goalie Rowan Delil sluit zich dit jaar weer aan bij de Eaters, nadat hij vorig jaar niet tot een akkoord kwam met Eaters.

De 21-jarige goalie gold jaren als een groot talent en doorliep alle teams bij de VJB en kwam al in 2008 voor het eerst bij het eerste team, maar in 2009-2010 speelde hij zijn eerste 4 wedstrijden.

In deze periode was hij back-up van Sami Heinonen. In het kampioensjaar 2012 speelde hij ook nog 12 wedstrijden.

Dit seizoen zal Rowan de strijd aan gaan met de andere goalie(s) wetende dat hij een ijshockey-loos jaar zo snel mogelijk zal moeten zien te overbruggen.

De technische staf vervolgd, Wij zijn blij met de terugkeer van Rowan als een van de goalies. Rowan heeft in de afgelopen jaren, waar hij zich in dienst van het team heeft gesteld, bewezen dat hij er stond op het moment dat dit van hem werd gevraagd.

Rowan behoort net zo bij de Limburg Eaters als de overige jongens van het team. Rowan is zich bewust van de taak die op zijn schouders rust en het is geheel aan hem, hoe snel hij kan aantonen dat hij de brug naar zijn oude ( en hopelijke hogere) niveau heeft geslagen.

Rowan top dat je er weer bij bent.


FOTO'S ROWAN DELIL

rowan3 rowan5 rowan2 rowan1

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram