Rood of Blauw

Het bestuur van de Stichting Topijshockey Eaters Limburg (STEL) heeft jullie hulp nodig! Bij het ontwerpen van de nieuwe jerseys, broeken en sokken voor het eerste seizoen in de Central European Hockey League, staan we voor een klein vraagstuk.

Het shirt blijft, net als voorgaande seizoenen, overwegend rood voor thuiswedstrijden en wit voor uitwedstrijden. Het dilemma ligt echter bij de kleur van de broeken. We moeten op korte termijn een beslissing nemen en het bestuur zou het leuk vinden als jullie meestemmen.

Daarom roepen we alle Eaters-fans op om hun mening te geven. De vraag is simpel: moeten de broeken opnieuw blauw worden, of moeten ze beter aansluiten bij het thuisshirt en rood worden? En waarom?

Stem mee tot woensdag 12 juni en jullie mening wordt meegenomen in het besluit van het bestuur. Uiteraard gebeurt dit in samenspraak met de sponsoren die in het seizoen 2024-2025 hun naam aan ons verbinden.

Voor de fan die de meest interessante en onderbouwde mening levert, is er ook nog een mooie prijs te winnen. Dus doe mee – jullie inspraak is waardevol!


Laat van je horen en help ons de beste keuze te maken!

Deze poll is gesloten, we bedanken iedereen voor hun mening!
© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram