Na 17 jaar zal er weer een telg uit de Loos familie op het ijs te bewonderen zijn in Geleen. Als zoon van wijlen Harry Loos, zal de jonge aanvaller de naam van de familie hoog willen houden.
Vorig jaar speelde de, in juni 17 jaar geworden, Rolan al 3 BeNe League wedstrijden en pikte meteen al 2 assists mee. Het komende seizoen zal hij vanaf het begin meelopen in het proces en neemt ook al deel aan het zomerprogramma. Hij zal met het nummer xx gaan spelen.

Voor Bojay is het een weerzien met Geleen, waar hij in het seizoen 2016-17 zijn debuut in het eerste maakte en 2 BeNe League wedstrijden speelde. Hij vertrok daarna naar Zweden, waar hij een seizoen speelde bij Olofströms JK J20. Na het Zweedse avontuur streek hij neer in Luik, waar hij 2 BeNe League seizoenen speelde. De 20-jarige verdediger zal met het nummer 68 op de Geleense sheet komen te staan.

De spelers stellen zich in onderstaand filmpje, op bezoek bij onze partner Acaleph, graag aan jullie voor! Joey Nijsten van Acaleph is de tafelheer!