Rick van Haren terug bij Geleen ook Lars Engwegen weer onder contract

9 augustus 2016

Na een jaar Zoetermeer keert Rick van Haaren terug op het Geleense ijs. Ook onze nummer 58 is met de Limburg Eaters overeen gekomen om er weer een jaar aan vast te plakken!

Rick van Haren

rick van haren

De 20-jarige verdediger komt, na een jaar bij Zoetermeer gespeeld te hebben, terug naar Geleen. Rick is gestopt met zijn studie in Leiden. Voor hem, als Limburger, is spelen in de kleuren van Geleen dan vanzelfsprekend.

Hij zal weer met nummer 63 het ijs op gaan. Rick ziet het als een ode aan zijn vader, die hem in zijn junior tijd wekelijks naar de ijsbaan reed. Hij vindt het dan ook mooi om met zijn geboortejaar elke week voor zijn vader op de tribune te spelen.

Rick; “We hebben veel jonge spelers (Kai, Justin, Jord en Joey ) die samen in de nationale U20 hebben gespeeld of nog spelen. Ook Tom Marx, die in het “grote” Oranje speelt, is nog jong.
Ik verwacht met de komst van Justin Evers dat we met dit jonge team in eerste instantie de underdog zijn, maar dat wel heel ambitieuze underdog. Verder hoop ik dat de komende weken nog een aantal gevestigde spelers bekend worden gemaakt! Met een aanvulling van de juiste imports en staf zouden we het dan ver moeten kunnen schoppen."

Lars Engwegen

Engwegen

Met net geen 275 wedstrijden voor Limburg Eaters is Lars Engwegen met zijn 25 jaar toch al een ervaren aanvaller in de BeNe League. Hij was er bij in 2010 toen we beker wonnen en werd in 2012 met zijn 3e lijn landskampioen met de Eaters. De geboren Sittardenaar gaat aan zijn 8e seizoen in Geleen beginnen.

Hij is natuurlijk weer herkenbaar aan zijn bekende nummer op zijn rode shirt; 58! Hij was afgelopen jaar goed voor 26 punten, hij verdeelde dit aantal door 10 keer te scoren en gaf 16 keer een assist.

Lars; “Ik ben weer blij als het september is en we weer het ijs op kunnen. In de zomer trainen we hard bij Brad. De groep word gaandeweg steeds groter. Dit bevalt super en we zullen er fysiek klaar voor zijn over een aantal weken."

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram