Menu

Rick van Haren nieuwe D voor Limburg Eaters

1 augustus 2014

Met het tekenen van jeugdinternational Rick van Haren heeft Limburg Eaters haar 2e D voor het komende seizoen vastgelegd.

De 18-jarige (21 september 1995) Rick komt over van de Düsseldorfer EG (Deutsche Nachwuchs Liga), waar hij de afgelopen drie jaar een vaste waarde was in het team, het afgelopen was hij er alternate captain.

Ik ben begonnen op de sloot bij ons voor. Onze straat in Venray had een sloot en toen die bevroren was speelde ik daar op, dit was zo leuk dat mijn vader mij toen naar Nijmegen verwees (hij speelde vroeger zelf ook) en wist waar ik moest zijn.

Na 2 jaar Nijmegen verkaste Rick op jeugdige leeftijd naar Krefeld waarna hij dus bij Düsseldorf terecht kwam. Ook speelde Rick in diverse nationale teams zoals de U14, U16, U18 en nu nog U20.  In de U20 zit hij ook al sinds zijn eerste jaar U18.

Rick speelde ook alle jeugd WK's. Helaas mistte hij door de play-offs van DEG en school het U18 WK waar zijn team in Schotland goud won. 

Het afgelopen jaar heeft hij zijn VWO diploma gehaald en wil zich door een tussenjaar zonder school, helemaal op het ijshockey en Eaters focussen. 
Teammanager Peter Knops is blij dat Rick door het team met veel positiviteit is ontvangen; Rick is een talentvolle defense die volgens insiders wel eens een type Leo van de Thillart zou kunnen worden. Hij is een Limburgse jongen dus Rick voldoet meteen aan het profiel van Limburg Eaters. Zijn ervaring in een van de sterkste jeugdliga's van Europa spreekt boekdelen
Rick zal gaan spelen met het nummer 63, het geboortejaar van zijn grootste fan, zijn vader!

Foto's Rick van Haren

Rick van Haaren Rick van Haaren Rick van Haaren Rick van Haaren Rick van Haaren Rick van Haaren

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram