Menu

Raadsel ontrafeld; nieuwe legguards voor Rowan

25 januari 2018

We zagen afgelopen weekend al iets "raars" aan Rowan maar vandaag werd duidelijk wat; hij had nieuwe legguards aan zijn benen!

Rowan legt het even uit want voor hem was het ook een verrassing: ‘Rowan, kom eens met me mee!?’ Ik liep met Bert mee en hij had een verrassing voor me. Daar lagen opeens een set Bauer 2S pads voor mij die hij stiekem had geregeld, zonder dat ik er ook maar iets vanaf wist. Verrast en enthousiast wilde ik deze beauty’s meteen testen op het ijs!

Eenmaal op het ijs viel het mij meteen op hoe licht ze waren. Het leek alsof ik zonder pads het ijs op stapte. Ook het glijden op de pads gaat erg soepeltjes. Ik merkte ook een aantal aanpassingen bij de legguards zelf. De bevestiging van de flexibele veter zitten meer naar binnen toe waardoor er minder druk op de enkels komt te staan. Daarna zag ik dat de binnenkant van de pads meer afgerond waren in plaats van vierkant afgewerkt (zoals bij veel andere pads), waardoor ik geen weerstand van de pads heb bij het maken van laterale bewegingen. Het nieuwe design van de 2S ziet er ook erg mooi uit, wat er natuurlijk ook bij hoort voor een goalie. Zo zijn er nog meerdere aanpassingen die bauer heeft toegepast ten opzichte van het vorige model (1S). Er is veel aandacht geweest voor de details om de pads zo optimaal mogelijk te maken en dat merkte ik direct!

De nieuwe legguards voelde vanaf het begin ingespeeld en heb heb deze pads al gebruikt bij twee wedstrijden na één week ermee te hebben getraind. Mede door de nieuwe legguards heb ik deze wedstrijden een gemiddelde save% van 0.978 neergezet en kunnen deze wedstrijden meegerekend worden tot mijn beste wedstrijden dit seizoen. De 2S’s zijn officieel nog niet in de verkoop gegaan en ik voel me bevoorrecht dat ik deze pads al zo vroeg mag gebruiken.

Ik ben Bert Simons, Laco Eaters Limburg en Maple Leaf dan ook erg dankbaar voor deze verrassing, dankjewel toppers!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram