Menu

Pretpark De Valkenier deelt uit!!!

27 december 2018

Komende zaterdag bij de wedstrijd in de halve finale tegen Cairox Hokij Den Haag is Pretpark De Valkenier WEDSTRIJDSPONSOR.

En daar profiteren alle bezoekers van, iedereen (losse verkoop, maar ook natuurlijk onze seizoenskaarthouders) ontvangt namelijk een GRATIS entreebewijs voor het leukste familiepark in Valkenburg!

Dus kom onze mannen ondersteunen en wordt ook nog eens beloond met een GRATIS entreebewijs!!!

 

Plezier voor jong en oud
Pretpark De Valkenier is een leuk familiepark met veel verschillende attracties voor jong en oud. U kunt bijvoorbeeld genieten van de snelle Green Snake achtbaan, ga als een speer van de supersnelle cobra waterglijbaan, ontdek de hindernissen in ons blotevoetenpad en laat je voetjes lekker tintelen of schommel en klim er lekker erop los in Piratenland! Een volledig overzicht van onze attracties vindt kunt u terugvinden op onze attractiepagina. In al onze attracties kunnen opa, oma, papa en mama gewoon mee.

Mocht u even rustig willen zitten om wat te eten en te drinken dan nodigen wij u graag uit in ons restaurant. Mocht u honger hebben, maar de show in het poppentheater niet willen missen, dan kunt u gebruik maken van één van de diverse etenskraampjes in het park. Kortom, Wij bieden alles aan wat u nodig heeft voor een zorgeloze dag plezier!

Voordelig en plezierig!
Een toegangskaartje voor pretpark De Valkenier kost slechts €15,50. Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang en 60+-ers betalen €6,50. Voor dat bedrag beleeft de hele familie een dag vol plezier en avontuur in pretpark De Valkenier.

Arrangementen bij pretpark De Valkenier
Kinderfeestje of een bezoek met een grote groep? Klik hier voor alle mogelijkheden

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram