PRE SEASON PROGRAMMA LIMBURG EATERS 2015 - 2016

21 juli 2015

Het is midden zomer maar begin augustus gaat het nieuwe seizoen toch echt van start. Op 4 augustus arriveert Christer Dreberg terug in Geleen en gaat het nieuwe seizoen beginnen voor de mannen met een drie weekse off-ice training.

De eerste dinsdag van september gaat het team voor het eerst het Geleense ijs op en zaterdag 5 september is de kick off van het seizoen met een de wedstrijd in en tegen Turnhout om 17 uur.

Een dag later, 6 september, komt Herner EV (Oberliga) op bezoek in Laco Glanerbrook, deze wedstrijd begint om 19 uur.

Een week later gaat de voorbereiding verder met de return op zaterdag, 12 september, in Herne tegen Herner EV (16.30 uur). Op zondag, 13 september is EHC Neuwied (Oberliga) te gast in Geleen, deze wedstrijd begint zo als gewoonlijk om 19 uur.

De voorbereiding wordt afgesloten met de returnwedstrijd in en tegen EHC Neuwied op zaterdag 19 september om 19 uur en thuis tegen Turnhout een dag later op zondag 20 september om 19 uur. 

Deze dag zullen we dan ook het uiteindelijke Eaters Limburg team 2015-2016 presenteren tijdens de jaarlijkse teampresentatie!

Voor seizoenkaarthouders geldt er natuurlijk dat er vrij entree is bij deze drie wedstrijden! 

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram