Het was lang stil in ijshockeyland. Maar we staan aan de vooravond van een nieuw en speciaal seizoen. Aan de hand van dit interview geven Ron, Peter en Danny een kijkje achter de schermen wat er de afgelopen maanden allemaal gebeurd is.

Zo maakte Peter de technische staf bekend, bestaand uit Gints Bikars en speler/ass. coach Janis Sprukts. Beide Letten zullen het team gaan vormen en kneden.

Onze teammanager Danny Peters maakte de eerste 5 spelers bekend. Naast Janis zijn dat Tom Marx, Bojay Claassen, Kay Gielen en Lukasz Bártak.

Ron maakte bekend dat het een druk programma wordt met bijna ieder weekend 2 wedstrijden. Doordat er een aantal feestdagen in het weekend vallen, zullen er ook een aantal wedstrijden door de weeks gespeeld gaan worden.

Voor het eerst, mede mogelijk gemaakt door Snackpoint, zullen we een 3e tenue krijgen. Dit tenue zullen we gebruiken tijdens het pre-season, zodat we tijd genoeg hebben om de wedstrijdshirts in te vullen met sponsoren.

Snackpoint formulemanager Roger Gielen sprak zijn vertrouwen uit in de organisatie en heeft mooie plannen om Eaters nog meer vooruit te helpen.

Verder riep Ron iedereen op om er samen een mooi seizoen van te maken. We kunnen nog enkele vrijwilligers gebruiken. Wil jij Eaters een handje helpen? Meld je dan aan via info@eaters.nl.

Het is nog niet bekend hoeveel toeschouwers we per wedstrijd toe mogen laten in Glanerbrook. Er zal in ieder geval getest moeten worden voor toegang, indien je niet gevaccineerd bent.