Menu

Pippo Limnell is de eerste import voor Limburg Eaters

5 augustus 2014

De man met de langste naam uit de Eredivisie speelt ook komend seizoen weer bij Eaters. De 26-jarige Pippo Limnell Finocchiaro tekende zojuist het contract wat hem voor nog een jaar aan Limburg Eaters verbindt. Onze nummer 3 is dus ook weer op het Geleense ijs te bewonderen.

Het bestuur laat verder weten dat Pippo in het contract is overeengekomen, dat hij ook in het seizoen 2015-2016 de intentie heeft nog bij de Eaters te spelen. In dat geval zal Pippo niet meer de status hebben van import.

De Fin komt voor het 2e achtereenvolgende jaar uit voor Eaters, vorig jaar was hij in 36 wedstrijden goed voor 30 punten (9 goals en 21 assists). Limnell staat bekend als een sterke, aanvallende verdediger en heeft, ondanks zijn leeftijd, een geroutineerde uitstraling op het ijs.

Pippo geldt dit jaar nog als import, en het mag duidelijk zijn dat men van imports hoge verwachtingen heeft, en mag hebben.
De technische staf is van mening dat we, in de kleuren van de Eaters, het beste van Pippo nog niet hebben gezien, maar we weten daarentegen ook allemaal wat onze Italiaanse-Fin of Finse-Italiaan in zijn mars heeft.

Wij zijn dan ook zeer verheugd dat ook dit seizoen Pippo de trotse kleuren van de Eaters draagt. En verder zijn wij er ook van overtuigd dat Pippo de “youngsters” in de verdediging op sleeptouw zal nemen en naar een hoger niveau zal tillen.

De verdediger, die al bijna 150 wedstrijden speelde in Nederland heeft voor een verdediger een hoog scoringspercentage, namelijk bijna 1 punt per wedstrijd.

Pippo: “Enne! I'm really happy to return in Geleen. Last year was a hard year for all of us but I was happy to see that so many people continued to support the team anyway. This year we will change things and put Geleen on the map again! I have really a positive feeling and I hope to see a lot of people in the stands the coming season! Together we can make it, in good and bad times! Tot Ziens!”

 


Foto's Pippo Limnell

pippo2 pippo 3 pippo5 pippo1

pippo6

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram