Peter Knops nieuwe Teammanager Limburg Eaters!

30 juli 2014

No Meta Box gallery field data found

Peter Knops is de nieuwe Teammanager van Limburg Eaters en al sinds 1974 aan de Eaters verbonden.

Eerst als speler van 1974 – 1986 en later in de periode van 1997-2006 als coach van bijna alle jeugdteams. Dit combineerde hij in die zelfde periode met de functie als assistent-coach van verschillende Nationale (jeugd)teams.

De Teamleider zorgt ervoor dat de randvoorwaarden voor het team goed worden ingevuld en pleegt overleg met de bestuurder technische zaken bij bestuurlijke zaken.

“De functie van Team Manager bij Limburg Eaters zie ik zo dat de jongens ontzorgd worden en zich alleen met ijshockey hoeven bezig te houden. Ik zal de planning van de Eaters uitvoeren om over twee á drie jaren weer in de top van de Eredivisie te kunnen spelen. Samen met de coach zullen we de jongens hier voor klaar stomen," aldus Peter.

Het is bovendien de taak van de Team Manager om samen met de coach en het bestuurslid Technische Zaken de banden met de technische commissie van de VJB goed aan te halen. De VJB en de Eaters moeten echt een tandem zijn.

Peter stelt verder: "Ik zal werken aan de teamspirit om die zo hoog mogelijk te houden met gemotiveerde ijshockeyers en daarom heen net zo’n gemotiveerde staf! Met als hoofddoel het team weer terug te brengen waar de Eaters thuis horen, namelijk bij de bovenste 2 plekken in de nationale competitie; Daarbij zoveel mogelijk gebruikmakend van 70 tot 80 % eigen spelers, eigen jeugd aangevuld met andere Nederlandse spelers en of buitenlandse spelers. Dat is de visie van de Eaters."

Met de aanstelling van Peter komt ook herinnering aan Wil Zwarthoed weer boven waar hij in zijn coaching periode veel mee heeft samengewerkt! Wil is dan ook in zijn nopjes met de keuze voor Peter; “Peter is ook mijn assistent geweest bij het Nationale Team. Daar heeft hij laten zien onafhankelijk betrokken te zijn. Dat is een gave."

Peter vierde gisteren zijn 49e verjaardag. Wij wensen hem bijzonder veel succes met deze nieuwe functie.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2023 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram