OUTLET VEILING

Toon alle 11 resultaten

meest gestelde vragen

Via mijn-account kunt u uw een account aanmaken of op de pagina van een shirt als uw gaat bieden.


De veiling loopt van dinsdag 11 juni 2024, 20:00 uur
Het openingsbod is € 30,-
Het volgende bod op een shirt is minimaal € 5,-
Er is een mogelijkheid om automatisch te bieden door een maximaal bedrag aan te geven voor een item. Het systeem biedt dan automatisch mee met het kleinst mogelijke bedrag, totdat het aangegeven maximale bedrag bereikt is.

Voorbeeld: Je wilt maximaal € 100,- uitgeven voor een shirt. Het systeem zal dan voor jouw bieden en begint met het bedrag dat nodig is. Eindigt het shirt dan op bijvoorbeeld € 80,- dan betaal je ook maar € 80,- i.p.v. van € 100,- die je in het begin aangegeven hebt.
Ook dit jaar is er een zgn. ‘Overtime’ – dit betekent dat als in de laatste 5 minuten van de veiling op een shirt geboden wordt, de overboden bieder 5 minuten extra krijgt om alsnog een hoger bod uit te brengen.
Via mijn account kunt u uw veilingen volgen, elke minuut worden de biedingen automatisch bijgewerkt, zo hoeft u het systeem niet steeds te verversen, bij teveel connecties kan het zijn dat u namelijk geblokt wordt en dat zou zonde zijn in de laatste fase van de veiling!
Nadat de veiling is afgelopen ontvangen de winnaars een mail met een betaallink. Deze kan eenvoudig uitgevoerd worden met een iDeal koppeling naar Mollie.

Wil je het shirt opgestuurd hebben vink dan verzenden aan (+6,95 verzendigskosten).

Met de winnaars maken we een persoonlijke afspraak over de afhandeling.
Indien nog vragen heeft die hierboven nog niet beantwoord staan stuur dan een mail naar michel.ruipers@eaters.nl.

We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen!
© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram