Opening van het seizoen: de Ron Berteling schaal

20 augustus 2016

ron bertelingOp zondag 25 september wordt het Nederlandse ijshockey seizoen geopend met de traditionele duel om de Ron Berteling schaal. Deze eerste prijs van het seizoen wordt in één wedstrijd beslist.
De wedstrijd gaat tussen de clubs die in voorgaand seizoen de Beker en het Landskampioenschap hebben gewonnen. In het geval beide titels bij één club terecht zijn gekomen zal de verliezend bekerfinalist vervanger zijn. De bekerwinnaar (of in dit geval de verliezend finalist) heeft het thuisvoordeel.
Ten behoeve van de fans uit Heerenveen is het aanvangstijdstip vervroegd naar 15 uur. Hopelijk komen er veel supporters mee zodat er een lekker cup-sfeertje rond de wedstrijd komt te hangen.

Het moge duidelijk zijn dat er voor Heerenveen de uitdaging ligt om in Geleen wederom een prijs ten koste van de Eaters te veroveren. Voor de Eaters is het de kans om te laten zien dat zij Heerenveen ook in belangrijke duels kunnen kloppen. Daarnaast is de Ron Berteling schaal een prijs die op de erelijst van de Eaters ontbreekt …..

2015-2016 Awards uitreiking
Voorafgaand aan de wedstrijd zullen spelers van Nederlandse teams die zich gedurende het voorgaande seizoen op een of andere wijze hebben weten te onderscheiden in de spotlight worden gezet. Een aantal coryfeeën zullen de awards overhandigen.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram