Menu

Op Glad ijs | KIKA KNUFFELS

5 december 2017

[vc_row][vc_column width="1/4"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Sinds 1993 bestaat in het ijshockey de Teddy Bear Toss.

The Kamploop Blazers was het eerste team dat startte met dit fenomeen. Het meest bekend is dit in de Westelijke hockeysteden van, Galgary, Alberta en Portland en Oregon.

Het absolute record aan knuffels is gezet op 28.815 stuks. Het gebeurde bij de Calgary Hitmen.

Het Nederlands record komt gewoon vanuit Geleen, ruim 12.000! Het prachtige initiatief loopt alweer, dit jaar, voor de zesde keer. Steeds meer mensen weten op deze speciale dag de ijshal te vinden. Mijn oproep luidt dan ook om allen zoveel mogelijk te komen MET knuffels zodat we er weer een feest van kunnen maken na het eerste doelpunt.  Knuffels zijn ook te koop via www.eaterswear.nl.

Jullie kunnen daar terecht om zo de stichting KIKA te steunen.  Alles voor het goede doel. Ook dit jaar is weer voor KIKA (Kinderen met kanker) gekozen .De dagen, na het gebeuren worden zieke kinderen blij gemaakt met zo’n knuffel. Spelers van het eerste team nemen zich de moeite om weer persoonlijk langs te gaan om de knuffels af te leveren.

Als dat allemaal voorbij is dan mogen we elkaar eens knuffelen want dan weten we dat het weer geslaagd is en zal KIKA de Eaters weer dankbaar zijn en kan iedereen met een goed gevoel de Kerst in.

Het knuffelgehalte kan beginnen op zondag 17 december als Tilburg op bezoek komt.

Laco Eaters een grote knuffelfamilie…………geweldig toch?

Reacties: dolsben@gmail.com

[/vc_column_text][vc_single_image image="10784" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/4"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram