Menu

Op Glad IJs | COLLECTEBUS

1 november 2017

[vc_row][vc_column width="1/4"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="10784" img_size="full"][vc_column_text]COLLECTEBUS

Iedere thuiswedstrijd, tussen de periodes, zit ik in de VIP ruimte. Voordat ik eigenlijk ga zitten hoor ik, bij de toegangsdeur, al de collectebus rammelen. Een jeugdspeler, met een veel te grote trui aan, loopt dan een beetje doelloos door de ruimte. En maar rammelen met de bus om zo de aandacht te trekken bij de mensen die het spelertje voorbij loopt.

Ja ook dat is een bron van inkomsten voor de jeugdafdeling van Smoke Eaters. Ik weet niet hoeveel zo’n collecte´oplevert maar iedere euro telt.
Ook de jeugd wil graag ijshockey spelen en daar moet men wel wat voor doen.
Vroeger heette het dat de sport veel geld kost en dus niet voor eenieder weggelegd was. Ik denk dat dit vandaag de dag ook nog veel geld kost. Alleen willen kinderen uit alle lagen van de bevolking ijshockey spelen.

Dus ook als je denk dat het te duur is kun je in Geleen ijshockey spelen.
Wil je er meer over weten neem dan gerust eens contact op met de jeugdafdeling. Zo kan jouw zoon of dochter of jouw kleinzoon of kleindochter ook de ijshockeyschaatsen onderbinden. IJshockey begint bij de jeugd en zodat we nog jaren vooruit kunnen in de sport.

Reactie: dolsben@gmail.com[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram