[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Hij speelt pas sinds dit seizoen voor onze Laco Eaters en voelt zich op zijn gemak. Nee, hij is zelfs trots dat hij in Geleen spelen mag. Ik heb het dan over onze Belgische international Maxime Pellegrims. Toch een gelouterde speler die het ijshockey niet van een vreemde heeft, zoals bij velen bekend.

De 25-jarige Maxime vindt het jammer dat hij al weken er uit ligt met een vervelende knieblessure. Toch hoopt hij nog van dienst te kunnen zijn als de prijzen verdeeld gaan worden. Hij vindt dat anders zijn seizoen niet geslaagd is.

Ondanks dat Geleen ook de eindjes aan elkaar moet knopen lijkt hij op de juiste plaats terecht te zijn gekomen. Alles klopt in Geleen. Hij beleeft het ijshockey precies zoals het in Geleen gaat. Van teamspirit tot gedegen trainingen. Eaters heeft voor hem een professionele uitstraling die hij in Belgie mistte.

Het enige nadeel, dat hij in Geleen speelt, vindt hij dat hij eigenlijk twee uitduels speelt als men “on the road” is. Hij moet eerst nog eens meer dan honderd kilometer rijden om in Geleen te zijn. Hij kan ermee leven en wist precies waaraan hij begon. De trots voert de boventoon.
Hij hoopt volgend seizoen ook nog op het Geleense ijs te staan.

En dit is allemaal niet gelogen want hij vertelde het voor de microfoon van Streekomroep Start.

Reactie: dolsben@gmail.com[/vc_column_text][vc_single_image image=”10784″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]