Menu

Op 27 december wordt het spannend …..

22 december 2016

Na een succesvolle reeks bekerwedstrijden in het begin van het seizoen staat op “derde kerstdag” het vervolg van de bekercompetitie op de agenda.

Laco Eaters speelt op dinsdag 27 december om 19.30 uur in Glanerbrook de eerste halve finale wedstrijd tegen Zoetermeer Panters in een reeks van “The Best of Three”.
Op 30 december is de tweede wedstrijd in Zoetermeer (aanvang 20.45)
Een eventuele 3e wedstrijd zal op 3 januari om 20.30 uur wederom in Geleen plaatsvinden.

Onze jongens hebben dit seizoen al twee maal tegen de Panters gespeeld en beide wedstrijden gewonnen. Dat biedt perspectief, zou je zeggen. Maar het recente verleden leert ons dat je geen peil kun trekken op de wedstrijduitslagen van dit seizoen. De Panters hebben wat goed te maken tegen Geleen, ruiken een kans en zullen vol voor winst in de eerste wedstrijd gaan!!!
Het zal er dus om spannen of we op 18 januari weer met de Laco Eaters naar Eindhoven kunnen.

Omdat de kinderen de volgende dag niet vroeg op hoeven te staan is het misschien leuk voor onze jeugdspelers om ook vriendjes (en ouders …) mee te vragen en kennis te laten maken met ijshockey.

Daarom op 3e kerstdag:
Alle kinderen onder begeleiding van minimaal één ouder tot 12 jaar half geld!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram