OOK VOLTA LIMBURG MAATSCHAPPELIJK PARTNER VAN DE TEDDY BEAR TOSS 2015

25 november 2015

Nog maar een kleine 4 weken tot het 'Event van het jaar'; Teddy Bear Toss 2015 bij LACO Eaters Limburg.

Op 20 december staat het snelst groeiende event van Limburg op de agenda, op deze laatste zondag voor de Kerst organiseren Stichting Het Dak Eraf en Laco Eaters Limburg de TEDDY BEAR TOSS 2015 waarbij alle kinderen CENTRAAL zullen staan.

Zo mogen kinderen tot 12 jaar GRATIS naar de wedstrijd, mits ze onder begeleiding zijn van een ouder en een knuffel.
Voor de kinderen (zullen) er in het stadion diverse activiteiten en entertainment zijn, zo zijn er o.a. schminkers en zal Clown PIPO PE (www.pipo-pe.nl) aanwezig zijn.

Op deze dag kunnen mogen alle bezoekers aan de wedstrijd zoveel mogelijk knuffels meenemen, bij de eerste goal van Eaters is het de bedoeling dat een 'Knuffel regen' ontstaat en dat we het record van vorig jaar ruimschoots gaan verbreken. Het record staat op 4579 beren!

Elke knuffel is welkom, al deze knuffels zullen verdeeld worden over de drie regionale ziekenhuizen, Geleen, Heerlen en Maastricht, en Speelgoedbank De Grabbelton in Geleen.

De ziekenhuizen nemen uit hygiënisch oogpunt alleen nieuwe knuffels aan en daarom werken we al drie jaar nauw samen met Stichting KiKa door hun KIKA BEREN te verkopen, zo ondersteunen we indirect 2 doelen. Enerzijds de zieke kinderen in de ziekenhuizen, deze krijgen een mooie knuffel bij moeilijke momenten, een prikje of zomaar omdat ze 'stoer en dapper' zijn geweest. Anderzijds steunen we meteen Kinder Kankervrij want de opbrengst van de KIKA Beren word gebruik voor onderzoeken in de strijd tegen kinderkanker.

De KIKA Beren zijn verkrijgbaar aan de stand van het Dak Eraf (www.hetdakeraf.com) tijdens de thuiswedstrijden van Eaters of via www.eaterswear.nl/kika-beer. Ook kunt u als ondernemer of particulier Maatschappelijk Partner worden van de Teddy Bear Toss 2015. Door aankoop van minimaal 5 beren wordt u vermeld op de Facebook pagina van Het Dak Eraf en Eaters. Uw logo of naam zal tijdens de wedstrijd op het Gamescreen en LED scherm in de business ruimte zichtbaar zijn.

VOLTA LIMBURG

Ook Volta Limburg is vandaag Maatschappelijk Partner geworden van de Teddy Bear Toss 2015; zij staan garant voor een aanzienlijk aantal KIKA BEREN tijdens de komende editie.

Volta Limburg is uw deskundige adviseur voor een eigentijdse en zorgeloze verwarming en warmwatervoorziening in huis. Welke hoog rendement verwarmingsketel / cv-ketel, boiler of geiser u kiest hangt af van uw eigen voorkeur en uw persoonlijke situatie. Wij helpen u snel, deskundig en persoonlijk, of u nu huurt of koopt.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram