Ook Sittard vertegenwoordigd Limburg Eaters

3 augustus 2014

Met Lars Engwegen is Sittard ook weer vertegenwoordigd in het team van Limburg Eaters. De nummer 58 begint aan zijn 7e seizoen in de hoofdmacht van Eaters.

De 23-jarige aanvaller speelde al iets meer dan 200 wedstrijden voor Eaters. Het afgelopen jaar kwam Lars in 30 wedstrijden tot 6 punten (4 goals en 2 assists).

Teammanager Peter Knops: „Lars heeft aan het einde van het seizoen bewezen welke skills hij in huis heeft, naast zijn eigen goede spel, heeft hij ook zijn mede-lijnspelers beter laten spelen.”

"Voor mij heeft Lars de betere “handjes” in Nederlands ijshockeyland, waar mijn motto voor Lars moet zijn: „Gebruik hem waar hij goed in is. Geef hem vertrouwen en het komt er dan vanzelf uit.”

Lars is net als de rest van de mannen momenteel volop in training bij Sportvision, ook hij volgt een speciaal programma om hem topfit aan de start van het seizoen te krijgen!

"Ondanks het harde trainen probeer ik toch nog even van de vakantie genieten en dan weer lekker met de boys het ijs op. Wij gaan er alles aan doen om na het afgelopen jaar wat dingen recht te zetten! Ik heb er in ieder geval weer zin in,” aldus Lars


Foto's Lars Engwegen in actie:

larse2 larse1

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram