Ook Kay Gielen verlengt bij Snackpoint Eaters Limburg

31 mei 2024

Deze “forward turned defenseman” maakte als kind van de Eaters 16 jaar geleden zijn debuut in de hoofdmacht van Geleen. Speelde sindsdien altijd op het hoogste niveau en is met inmiddels 31 jaar een van de meest ervaren spelers bij Snackpoint Eaters Limburg.

Aan stoppen denkt hij nog niet: “Voor mij was het tijdens het afgelopen seizoen wel al duidelijk dat ik nog door wilde gaan. Het was een geweldig jaar dat zeker naar meer smaakt. Persoonlijk was ik erg tevreden met mijn seizoen; ik denk dat Arne en ik een solide duo hebben gevormd het gehele jaar. Iets wat wij dan ook zeker graag samen willen voortzetten.”

En wat verwacht hij dan van het eerste jaar onder de naam Central European Hockey League? Kay: “Voor het nieuwe seizoen heb ik hoge verwachtingen. We willen meer en we gaan ook voor meer. De staf is goed bezig; de selectie is al in een vergevorderd stadium. Dat is eigenlijk ongekend in Geleen rond deze tijd van het jaar. Ik heb er alle vertrouwen in dat er weer een mooi team komt te staan.”

Tot slot nog een boodschap voor de fans vanaf zijn vakantieadres: “Jullie waren top. Zelfs na een nederlaag konden jullie waarderen dat wij toch alles gegeven hadden. Dat is voor ons spelers natuurlijk toch een fijn steuntje in de rug! We hopen daar ook komend seizoen weer op te mogen rekenen. Rest mij jullie allen nog een fijne zomer te wensen en dan zien wij elkaar weer in september op de ijsbaan!”

Lars Engwegen, teammanager bij Snackpoint Eaters Limburg, is blij dat hij ook in het seizoen 2024-2025 kan rekenen op de verdediger met rugnummer 39: “Kay is in de afgelopen seizoenen volledig geswitcht naar defense en was afgelopen jaar een zeer solide en stabiele factor. Dat is natuurlijk ook niet gek als je al zolang op dit niveau meedraait.

Van Kay verwachten we buiten zijn prestaties op het ijs ook een stuk leiderschap binnen de ploeg – wat voor eigenlijk alle oudgedienden geldt. Deze spelers heb je nodig om een stabiele selectie te hebben die op alle fronten mee kan doen. Alleen jammer dat hij door omstandigheden pas vanaf medio september bij de selectie kan aansluiten en dus een aantal oefenwedstrijden zal missen.”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram