Ook Akim Ramoul weer van de partij

9 september 2023

De 37-jarige aanvaller, die in de slotfase van afgelopen seizoen na 2 jaar afwezigheid zijn comeback maakte in de hoofdmacht van Snackpoint Eaters Limburg, was in 8 wedstrijden goed voor 5 doelpunten en 6 assists. Hij knoopt er dus nog een jaartje aan vast. Akim: “Het was een leuke ervaring en het ging ook redelijk goed. Wel was het passen en meten met de thuissituatie, mijn werk en mijn inzet voor de VJB."

Leuk genoeg om door te gaan dus?
“Zeker, nog een jaartje om het echt goed af te sluiten. Maar ook nu moesten we wat puzzelen om het geregeld te krijgen, aangezien onze jongens ook alle drie ijshockeyen. Maar ik ben blij dat het gelukt is en daarvoor moet ik ook mijn vrouw bedanken, want zij maakt dit mede mogelijk. Anders was het echt niet gelukt.”

Wat verwacht hij van komend seizoen?
Akim: “We gaan voor het hoogst haalbare, maar wat dat is, dat is natuurlijk afwachten. Persoonlijk wil ik er een mooi seizoen van maken met veel strijd en passie. Ik zal spelen zoals ijshockey gespeeld hoort te worden: hard, snel en hopelijk met veel goals!”

Misschien nog een boodschap voor de fans?
“Zeker,” reageert hij meteen. “Het zou fijn zijn, als Glanerbrook weer eens echt vol zou zitten. Ik zou het mooi vinden als onze inzet met strijd en passie beloond zou worden met een volle ijshal. Ik ben in ieder geval blij dat ik de kans krijg om nog een jaar op het hoogste niveau in Geleen voor de Eaters-fans te spelen.”

Coach Jeffrey van Iersel over de nieuwe, oude aanwinst:
“Akim bleek vorig jaar op het einde van het seizoen een waardevolle toevoeging te zijn voor de groep. Ik ben zeer tevreden dat er nu een overeenkomst is gevonden waardoor hij het hele seizoen deel uit maakt van ons team. Zijn ervaring, scorend vermogen en fysieke spel zullen ons zeker gaan helpen komend seizoen.”

Akim Ramoul zal voor Snackpoint Eaters Limburg gaan spelen met zijn vertrouwde rugnummer 91.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram